2777
2789

خیلی سوال می‌پرسه 

از کوچیک ترین چیزا

چند تموم بگم براتون 

چرا به مادرت زنگ نزدی 

چرا به فلانی زنگ نزدی 

چرا لباس تو بدون اتو پوشیدی 

چرا پریودت دیر شده 😐😐😐

کی پریودت تموم میشه 😐

تا آخر عمر قرار اینطور باشی ؟

قبل بچه دار شدن باید بری دکتر زنان ؟

تو سونو گرافی میشه منم بیام ببینم ؟😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

باور کن یه سال دیگه تو هم بخوای براش بگی اون اهمیت نمیده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

شوهر منم سوال می‌پرسه   بعضی وقتا میگم تو چرا فکر می‌کنی همه سوالارو من باید بدونم یا تخصص دارم سوالاش ایناست فلان قرص واسه چی خوبه الان من چند ساعت یه بار باید قرصم بخورم پریود شدی خون زیاد اومد یا کم   لباس چی بپوشم فلان چیز چیکارکنم 

تو سونو میخواد بیاد ؟ چرا حس میکنم کیوته 🥲😅

آخه اولین باره اگه بابا بشه 😂

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
باور کن یه سال دیگه تو هم بخوای براش بگی اون اهمیت نمیده

نه اهمیت میدم براش 

شوهر منم سوال می‌پرسه بعضی وقتا میگم تو چرا فکر می‌کنی همه سوالارو من باید بدونم یا تخصص دارم سوال ...

😂😂

با نمکه دیگه 😂خوشبخت بشید عزیزم حس یه کاپل ناناز و کیوت میدید ، حس خوبی گرفتم 💖💖

مرسی 🥲🥺