2777
2789

خیلی سوال می‌پرسه 

از کوچیک ترین چیزا

چند تموم بگم براتون 

چرا به مادرت زنگ نزدی 

چرا به فلانی زنگ نزدی 

چرا لباس تو بدون اتو پوشیدی 

چرا پریودت دیر شده 😐😐😐

قبل بچه دار شدن باید بری دکتر زنان ؟,😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ک

حالا شوهر من همه چی ب پشمشه اصا نمیدونه اینارو

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

حالا شوهر من میپرسه چرا کسی بهت زنگ نمیزنه چی شده مشکل کجاست😐

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
معاشرت میخواد بکنه دیگه. در مورد اینا هم حرف نزنید چی میمونه که در موردش حرف بزنید؟ من و همسرم در مو ...

دوست دارم حرف عاشقانه بزنیم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
دوست دارم حرف عاشقانه بزنیم

چند وقته ازدواج کردید؟ یه کتابی هست اسمش هست پنج زبان عشق. توش توضیح میده که آدما روش های مختلفی برای نشون دادن عشقشون دارن. میتونی با همسرت بخونی و بهتر هم رو بشناسید و همون موقع بهش بگی که دلت میخواد چه مدل حرفایی بزنید. ولی حرفایی که در مورد زندگی روزمره هست هم خیلی مهمه. این روشی هست که شوهرت توجهش رو بهت نشون میده. چون حرف عاشقانه خب چند تا جمله میگی و تموم میشه.