2777
2789
عنوان

گوشیم خیلی قدیمیه🥲

222 بازدید | 19 پست

A20s هست خیلی دوست دارم عوضش کنم ولی پول ندارم. خیلی قدیمیه بنظرتون

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره پولاتو جمع کن عوض کن اگر دوسش نداریبد نیست خوبه اگر زیاد استفاده نمیکنی

من کلا پول ندارم😂🥲پایه دهمم پولی ندارم

روایت است که چون تنگ شد بر او میدان    فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت    نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید    عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد     اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
2805
یجور گفتی قدیمی رفتم ببینم چیه نه اصلا گوشی شخصیت نمیارع دیدم پولدارا نوکیا دارن😂🤣به قران قسم میخو ...

خیلی دلم گوشی جدید میخواد ولی نمیتونم بگیرم🥲😂

دهمی دیگه ۱۶ سالتهخیلیا تا ۱۸ سالگی بهشون گوشی نمیدن خداروشکر کن خوشگلم😂

اخه رفیقام همه گوشیاشون بروزه😂

خیلی دلم گوشی جدید میخواد ولی نمیتونم بگیرم🥲😂

از من به‌تو پولاتو کتاب بخر🤕

من کنکوری رفتم لباس خرید ۳ سال اخر مجبور شدم به سختی کتاب بخرم.

گوشی جدید هم یه هفته اولش مزه داره.

حالا به بابات بگو برات ببین میخره یا نه 

در حد ۶ تومن گوشی شیائمی خوب هست

از من به‌تو پولاتو کتاب بخر🤕من کنکوری رفتم لباس خرید ۳ سال اخر مجبور شدم به سختی کتاب بخرم.گوشی جدی ...

گفتم نمیخره🥲😂میگه همین خوبه

دارنده هونور 7آ هستم😎

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
گفتم نمیخره🥲😂میگه همین خوبه

برو ازش پول بگیر بگو مخوام کتاب درسی بخرم 

پولتو ببر طلا اب شده بخر 

نگهدار شد گوشی میخری وگرنه سال یازدهم رسیدی بفروش طلا هارو کتاب بخر یا گوشی بهتر🤣😂

زرنگ باش کلی سود میکنی کتاب دست دوم بخر که خیلی سود میکنی

همچین گفتی قدیمه گفتم نوکیا دستته....

من گوشیم برا ۸ سال پیشه  سریG . بابام پول داره عوض نمیکنه برام. برا من حتی شریت اینا هم نصب‌نمیشه دیگ روش حافظه امم ۱۶ تاس . از من بدبختری؟؟؟؟ تازه من ۱۹ سالمه میرم داشنگاه همه جدید دارن خحالت میکشم از کیفم در بیارم گوشیمو‌. التبه ب این نتحیه رسیدم گوشی شخصیت نیست .

2810