روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اشکال نداره پولاتو جمع کن عوض کن اگر دوسش نداریبد نیست خوبه اگر زیاد استفاده نمیکنی
من کلا پول ندارم😂🥲پایه دهمم پولی ندارم
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
یجور گفتی قدیمی رفتم ببینم چیه نه اصلا گوشی شخصیت نمیارع دیدم پولدارا نوکیا دارن😂🤣به قران قسم میخو ...
خیلی دلم گوشی جدید میخواد ولی نمیتونم بگیرم🥲😂
از من بهتو پولاتو کتاب بخر🤕من کنکوری رفتم لباس خرید ۳ سال اخر مجبور شدم به سختی کتاب بخرم.گوشی جدی ...
گفتم نمیخره🥲😂میگه همین خوبه
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من گوشیم برا ۸ سال پیشه سریG . بابام پول داره عوض نمیکنه برام. برا من حتی شریت اینا هم نصبنمیشه دیگ روش حافظه امم ۱۶ تاس . از من بدبختری؟؟؟؟ تازه من ۱۹ سالمه میرم داشنگاه همه جدید دارن خحالت میکشم از کیفم در بیارم گوشیمو. التبه ب این نتحیه رسیدم گوشی شخصیت نیست .