2777
2789

در حد توانمون به دیگران کمک می کنیم در غالب قرض 

ولی بعضیا سو استفاده میکنن 

هر چی به شوهرم میگم  بهشون پول نده باز دور از چشم من پول میده   می دونه برگشتی در کار نیستا ولی،بازم میده  ۳ تومن ۵ تومن ۳۰ تومن ۲۲ تومن ....  اینا پولاییه   یه بنده خدایه  هر ما مارو میتیغه و  خودش زندگی لاکچری می کنه  

اخه به من چه گنده گوزیه زنت و پسرت 

حرفم نمی تونم بزنم چون طرف سابقه ی خودکشی داره بعد به اتفاقی بیوفته میگه تو باعث شدی 

واقعا این بگیر و پس نده رو اعصابمه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
به درک خودکشی کنه حداقلدشماازدستش راحت بشی حتما برادرشه که اینجوربراش بریزوبپاش میکنه

دقیقا 

میگه نمی تونم ولش کنم 

حالا چی کار می کنن گنده گوزی  لاکچری وار زندگی می کنن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

وای خدایا این که پس نمیدن خیلی بده منکه دیگه از دست قوم شوهرکلافه شدم مخصوصا یه دایی داره بیشعوره شوهرم به پسرش داییش پول داده بودبعد این امده میگه چرا ازش گرفتی پولتو نداره به جهنم که نداره 

چرا باید بدونن حقوقتون پقدره و چقدر پول دارید که ازتون مول بخوان

از ماه دیگه بگید تعدیل نیرو کردن اومده سمت پایین حقوقش نصف شده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دقیقا میگه نمی تونم ولش کنم حالا چی کار می کنن گنده گوزی لاکچری وار زندگی می کنن

خب بگولقمه انداره دهنشون وردارن مگه اینکه خداحقزماهاروازاین برادرشوهرابگیره

توهم تامیتونی از شوهرت بکن وخرج بزاررودستش بجای اینکه دیگران باپول شمالاکچری باشن خودت لاکچری زندگی کن