2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم جواب منم بده محمد برمیگرده ؟؟؟ الان با شیلانه ؟؟ عذاب وجدان داره از کاری ک کرد ؟؟؟

بنظرم عذاب وجدان داره و دوست داره جبران کنه

موقعیت پیش بیاد دوست داره برگرده

اینا همش درحد حسه،...

وایی نام کاربریت منو یاد بیچارگیام انداخت😂اخه چرا الان باید نی نی سایت باشم و سر درسم نباشم😂حسم قو ...

😂😂😂😂 بهت عذاب وجدان وارد کردمااا😁

خاک تو سرش با غرورش🤣

مرسی عزیزم😅❤️

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

ثنا حس محمد چیه؟ بخاطر اون شب عذاب وجدان داره؟ الان با شیلانه یا ن؟

حسش مبهمه یکم ناراحتی داره ولی نمیدونم از چیه فک کنم مشکلاتب داره 

فکر نمیکنم داشته باشه الان ولی حسم میگ اون دختره یمدت دیگه یا بهش خیانت میکنه یا یه مشکلی ب وجود میاد ولش میکنه برمیگرده

حسش مبهمه یکم ناراحتی داره ولی نمیدونم از چیه فک کنم مشکلاتب داره فکر نمیکنم داشته باشه الان ولی حسم ...

خانم های به اسم فاطمه و پروین و مائده بچه دار میشن یانه ؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
حسش مبهمه یکم ناراحتی داره ولی نمیدونم از چیه فک کنم مشکلاتب داره فکر نمیکنم داشته باشه الان ولی حسم ...

بمن برمیگرده؟ اخه ثنا ندیدی این دفعه اخر چیکار کرد باهام بدون هیچ بحثی یه شب داشتیم تصویری حرف میزدیم  هیچ دعوای نداشتیم یهو گفت عاطی من میخام همه چیو تموم کنم زد بلاکم کرد اینقد گریه کردم از همه جا بلاکم کرد بنظرت عذاب وجدان دازه روز خوش میبینه با شیلان؟ 😭😭😭 شیلان عشق سابقشه

2810