2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو نی نی توی راهیم چیه؟؟؟ لطفا

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.

اول ماه تولدم بگو ببینم حس ات کار میکنه

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

2805
سلام جوابم بدی برات ایت الکرسی میخونماگر میشه کامل جواب بده😢کبنظرت شخصیتم چطوریهکنکورم خوب میشه؟پشی ...

بله حتما🌱

خیلی سازگار با شرایط های جدید هستید و زود کنار میاید

یجاهایی قضاوت کردین ولی بهتون ثابت شده که قضاوت کردین و اینو قبول کردین

میتونم بگم دست بی نمکی داری...تو زندگی احساس شادی و خوشحالی نداری 

انتقادپذیر هستی

انشالله که خوب میدی🥹💕

اینا همش حسی بیش نیست خواهرم😉

حتما عزیزم❤️بله دوستتون داره و خیلی بهتون فکر میکنه،،ولی حس میکنه از طرف شما جواب رد بشنوه،،دوست دار ...

حتی پیجی چیزی هم ندارم ولی ایشون پیج دارن که بخوام اونجا باهاشون در ارتباط باشم دست و بالم بستهس😅

کلا خیلی از مسیرای زندگیم گره میخوره و خودمم قفلم انگار 🥺

خدا هست ...
بله حتما🌱خیلی سازگار با شرایط های جدید هستید و زود کنار میایدیجاهایی قضاوت کردین ولی بهتون ثابت شده ...

بی زحمت بگو نی نی من چیه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز جلوی آینه با خودت تکرار کن هیچی از هیچ کس بعید نیست من توی زندگی از کسایی زخم خوردم که دلم ‌‌...🥺🥺🥺.
حسم میگه دختر

خدا از دهنت بشنوه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما عزیزم❤️بله دوستتون داره و خیلی بهتون فکر میکنه،،ولی حس میکنه از طرف شما جواب رد بشنوه،،دوست دار ...

ولی خدایی چه قشنگ گفتی😍 ایشالا که همینطور باشم😅

شما هم معلومه خیلی مهربون هستین از پیاماتون خیلی حس خوبی گرفتم❤️

خدا هست ...
حتی پیجی چیزی هم ندارم ولی ایشون پیج دارن که بخوام اونجا باهاشون در ارتباط باشم دست و بالم بستهس😅کل ...

اخیی یکم شرایط رو فراهم کن

مثلا اگر میتونی پیج بزن یجوری نزدیک کن خودتو

2810