2777
2789

شوهرم زیاد گیر نیس ولی بعضی چیزارو خیلی قفلی میزنه چطوری باسیاست میشه راضیشون کرد؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با منطق بشین بهش توضیح بده زیاد هم توضیح نده از پر حرفی خوششون نمیاد بهش بگو اگه مشکلی پیش بیاد پاش ...

من همیشه منطقی حرف میزنم کلا باهم همینیم امشب نمیذاشت حرف بزنم گفت خط قرمز منه اصلا بیخیال فلان گفتم مشکلش چیه یه دلیل بیار هی فکر میکرد چیزی نمیگفت بعد گفت نجسه دسوییشیش میریزه روفرش گفتم اخه یجارو بیار فقط نوشته باشه گربه نجسه .. گفتم فقط مو گربه خوب نیس ک اونم تواتاق.. دیگه تموم کردم بحثو حالاببینم فردا چی میگه باز بحثو میکشم اگه فردا نرم شده باشه که یعنی امیدی هست .. شوهرم دوسم داره میدونه خیلی خوشحال میشم میخام ببینم واقعا باچیزی ک میدونه خیلی دوس دارم خوشحالم میکنه یانه چون چن وقت دیگه تولدمه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

2805