2777
2789
عنوان

خانمایی ک جدا شدین لطفا بیاین

96 بازدید | 10 پست

در شرف جدایی ام خونه ندارم 

موندم وسایلامو چکا کنم 

از طرفی مستقل شدن پول میخاد ک ندارم از طرفی هم با مامانم زندگی کردنو نمیخام

مامانم همش میگ مبلاتو بیاریم اینجا 

دراورتو بیاریم تلوزینتو بیار

برا استفاده و خودش منظور میگ بیارم  

بیارم بنظرتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی دلم میخواد ولی بچه دارم خیلی سختهمخصوصا الان ک دیگ هوا سرده

بنظرم اگر قیمت خوبی داره بفروش ولی اینو هم بدون ممکنه دیگه نتونی بخری چون گرون شده

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2805

چون جایی رو نداری ببر اما حتما حتما بگو وتاکید کن وقتی مستقل بشم وسایلمو میخوام اما نفروش چون دیگه سخته تهیه کردنشون ما تلوزیون بزرگ خریدیم مامانم گفت این تلوزیون کوچیکتو بده دست من تا خریدم بهت میدمش منم چند بار تاکید کردم به صورت امانی میدم اما بعد یه سال زد سوزوندش به روی مبارکشم نیوورد گفتم مادر من من اینو دادم دستت امانت حالا به شوهرم چی بگم گفت سوخته دیگه چیکار کنم😐😐😐

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

یاد بگیر بهای هرچیزیو خودت بدی وگرنه ازت میگیرن

عزیزم توبایه بچه میخای بری ازوسایل مادرت استفاده کنی خب چه اشکال داره برخی از وسایلتو ببری باهم استفاده کنی مادرتم خوشحالتره و شمارو سربار نمیدونه

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
مهربونه هاولی ی عادتی داره الان بگم ن یا چیزی بگمتا عمر دارم قیافه میگیره و همه جا رو پر میکنه

بهش بگو ممکنه بعدا دوباره بخوام ازدواج کنم یا خونه جدا بگیرم نیازش دارم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊