2777
2789
عنوان

بیاین از مشکلاتمون بگیم یکم سبک شیم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 80 پست

حالم خوب نیست مریض شدم و کلی کار و درس دارم نفسم بالا نمیاد .

توی یخچال یه شیر کاکائو هست دیدم تاریخ انقضا ش تا فرداست و الان فکرمی‌کنم فاسد شده از یه طرف دوست دارم بخورم😐 ( مشکلاتم کم بود اینم اضافه شد ) 

علاوه بر اینا همش ذهنم درگیره و راه حلی براشون پیدا نمیکنم.

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تیروئید ترس و وحشت نداره فوقش یه قرص نیده هر روز میخوری دیگه این همه نگرانی نداره که

من قبلا هم قرص میخوردم

پدرم سرطان تیروئید داشت احتمال قوی منم نیاز به عمل داشته باشم🤦‍♀️

2805

لنگ پولم😂😭

و کسی که اندکی دوسش دارم و باهاش حرف میزنم و یه جورایی رفیق هم محسوب میشم میاد از دختری ک دوسش داره ولی ولش کرده حرف میزنه😂

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

از آیندم میترسمآینده برام گنگ و نامفهوم و پر استرسه استرس کنکور رو دارم امسال اگر نشه چه مسیری رو بر ...

توچرا استرس آینده داری احتمال اینکه اتفاقای بدی که توی  ذهنمون میگذره خیلی خیلی کم

از زمان حالت بهترین استفاده رو ببر آیندت هرچی  شد بشه غصه چیزایم که اختیارش دست تو نیست نخور

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

سلام من یه کنکوری هستم که هیچی درس نخوندم . ولی پشیمونم . و الان آنقدر استرس دارم که دستم ارع میلرزه و قلبم تند تند میزنه . همش بع این فکر میکنم که اگه بخونم ممکنه موفق بشم یا نه . هیچ وقت تا این حد استرس نداشتم که دستم از لرز به سختی تایپ کنه 

دانشگاهم از بهمن شروع میشه دوس دارم برم سرکار ولی خانواده سخت مخالفندانشگاه زاهدانه فاصله زیاده فقط ...

به نظرم این عکس پروفایلت رو عوض کن

من همه جملاتت رو با صدای عکس پروفایلت میخونم🥴

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

بچه ندارم 

خسته شدم از دکتر و  درمون. هی امید و همش ناامیدی 

زر زر و حرف و سوالای مردم 

چجوری بااین وضع میشه زندگی کرد 

بچم نمیخام بیارم از بیرون 

شوهر بدبختم عشق بچس.

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
2810