2777
2789
عنوان

بیاین از مشکلاتمون بگیم یکم سبک شیم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا ابالفضل اروم باشخب قاچاق کنن تو چیکار داریازمایش تروئیدم ی بار دیگ میدی چیزیم نمیشه دستبندتم میتو ...

میترسم میگن تو مسیر مدام باید مراقب کیفمون باشیم ممکنه مواد یا چیزی بدارن تو کیفمون😭

ازمایش تیروئید خیلی میترسم چیز خطرناکی باشه

راجع به دستبند هم هیچ خاکی نمیتونم تو سرم بریزم🤦‍♀️

2805
میترسم میگن تو مسیر مدام باید مراقب کیفمون باشیم ممکنه مواد یا چیزی بدارن تو کیفمون😭ازمایش تیروئید ...

نترس خدا بزرگه

از الان برای اتفاقی ک معلوم نیست بیوفته یا ن خودتو اذیت نکن

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
منم لنگ پولمدویست میلیون پول داشتم تو زندگیم می‌دونستم چیکار کنم

تو منی یا من‌توام

بچه ها زندگیم خیلی ب این وابستت ک حتما امسال بشه....ی صلوات مهمونم میکنید ک امسال بشه؟........سلام.بچه ها متن قبلی واسه سال ۹۹ بود و سال ۱۴۰۰ اتفاقی ک میخاستیم افتاد😍با دعاهای شما و خواست خدا با عشقم ازدواج کردیم(خدایاشکرت)❤️🥰میشه امسالم دعا کنید مام خونه دار شیم؟مرسی از دلای مهربونتون

دلم میخواد چاق بشممم همه لباسا تو تنم زار میزنه انگار نه انگار مامان دوتا بچم 

زیر چشام گود شده 

امان از سکوت ، و خستگی های ممتد ‌امان از حرفای ناگفته شده و بغض سنگین گیرکرده یِ گلو امان از قلب شکسته ، و قلب دردهای ِ نصف شب امان از پریشانی های همیشگی و چشمهای قرمز شده از اشک امان از کاش های بی پایان و امان از چراهای هر روز امان از حسرت دلخوشی های کوچیک امان از روح های ِ مرده و جسم های ِ خسته امان از گریه های بعد از خنده !"
میترسم میگن تو مسیر مدام باید مراقب کیفمون باشیم ممکنه مواد یا چیزی بدارن تو کیفمون😭ازمایش تیروئید ...

عزیزم تیروئید ترس و وحشت نداره فوقش یه قرص نیده هر روز میخوری دیگه این همه نگرانی نداره که 

من مسلمانم به خدای علی بن ابی طالب(ع)

از آیندم میترسم

آینده برام گنگ و نامفهوم و پر استرسه 

استرس کنکور رو دارم امسال اگر نشه چه مسیری رو برم

حالم خرابه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ......

مشکلم اینه ک خونوادش شوهرمو بر علیه خانوادم پر میکنن بهشون بی احترامی میکنه؛اخلاقاش عوض شده انگار جادوش کردن

به خاطر پدری ک یبار به خاک سیاه نشوند مارو حاضره هممونو قربونی کنه

2810