بین پدرم و شوهرم و بچه هام باید یکی و انتخاب کنم و خیلی حالم بده باهم دعواشون شده سرمن و بهم بی احترامی کردن هردو مقصرن بابام بددهنه اونم بی احترامی میکنه و عصبیه ن بابام ادم دلسوز وحمایتگریه ن شوهرم ادم نرمال و وفاداریه ولی من و بچه هام داریم میسوزیم بابام با پسربزرگمم خوب نیست حالا هم ۱۰ ماهه خونه پدرمم توراه دادگاه میخوام برگردم نمیزاره میگه شوهرت حق بی احترامی بمن و نداره
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم همش تو فکر رژیمم شکمم خیلی بزرگه ولی چهره و بقیه ی بدنم عادیه اصلا یه وضعیم تا رژیم میگیرم صورتم زشت میشه نمیگیرمم شکمم بزرگ میشه بخدا اینقد ناراحت و تو فکرم که حد نداره هیچ راهی چاره ای ندارم 💔
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
منم بعد زایمان مشکل شکم دارم میخام برم لاغری با دستگاه موضعی چون رژیم نمیتونم بگیرم معده درد دارم
من مشکلم اینه که بچه ندارم وگرنه حتما ابدو میکردم الان یه شکم بزرگ دارم که به بدنم و استخون بندیم نمیاد صورتم خیلی خوشکله ولی تا رژیم میگیرم صد درجه تغییر میکنه مامانم اینام خیلی بی درکن تو روم میگن زشت شدی اینجوری شدی و بهم میخندن 💔
منم مشکلم اینه که خونه ندارم آرزومه یه خونه بخرم و شهر غربت هستم دور از خانوادم هستم بچه هام خیلی تنهان دلم براشون میسوزه اگه برم شهر مادرم اینا همسرم بی کار میشه و شغل نداره تو غربت بمونم بچه هام تنهان خیلی سخته مخصوصا مستاجر بودنم اذیتم میکنه ۱۷ساله مستاجرم خسته شدم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید به آرزوم برسم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا میدونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ♥️
سلام من مشکل اینو دارم که شوهرم خیلی نسبت بهم بی تفاوته ...به مسائل مختلف زندگیم سلامتیم زندگیم فقط حرف میزنه و در عمل صفره همش باید خودم تلاش کنم برای حل مشکلاتم...یه جورایی خسته شدم و بخاطر بچم موندم توی این زندگی و نمیدونم باید چکار کنم......