2777
2789
عنوان

روزی چقدر چیپس و پفک‌میخورید😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 4731 بازدید | 279 پست
ععههه سلام 😍رژیم غذایی مناسب و سالم را انتخاب کن❄️

سلاممم عزیزم

باید تغییر بدم زندگی رو

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بهترین‌کاره بهترین

توهم نخور خیلی بده ما چی بشه بریم جایی گردش ببریم تو تفریحات میخوریم اونم من دوست ندارم یه دونه پفک یا چیپس بخورم یا نخورم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پفک زیاد نمی خورم شاید ماهی یه بار ولی چیپس خیلی دوست دارم.

بقیه خوراکی ها رو هم زیاد خوشم نمیاد مثل پاستیل ، شکلات... ولی یه مدتیه زیاد شیر کاکائو یا آبمیوه میخورم 😶😶😶

💙🇷🇺           اما برای شادمانی سیاره ی ما چندان آماده نیست خوشی را باید از چنگ روزهای آینده بیرون کشید ، در این زندگی مردن ،دشوار نیست ساختن زندگی بسیار دشوار است... ✍🏻 ولادیمیر مایاکوفسکی 
خوبه لاغری من فقط آخر هفته ها ترکیبی ساندویچ و کیک آبمیوه و چیپس و پفک همه ناسالما

نه بابا اصلا لاغر نیستم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
توهم نخور خیلی بده ما چی بشه بریم جایی گردش ببریم تو تفریحات میخوریم اونم من دوست ندارم یه دونه پفک ...

میدونی همون بقولی عادت میاره برا ادم

ینی‌اصلا عادت کردم

ولی باید درست کنم این روش رو

تصمیم دارم میوه بخورم بجا این جیزا

من پفک زیاد نمی خورم شاید ماهی یه بار ولی چیپس خیلی دوست دارم.بقیه خوراکی ها رو هم زیاد خوشم نمیاد م ...

باز ابمیوه وش یر کاکایو و این چیزا بهتره

دوروووغچطور لاغر کردی

بسختی😂

باشگاه میرفتم ماه اول بدون رژیم ۳کیلو کم کردم

قندمصنوعی حذف کردم.برنجمو نصف بشقاب میخوردم.آخه من خیلی برنجیم یه بشقاب کامل میخوردم

دوران پسامدرسه ۱۰۳ شده بودم تو چهار پنج سال وزنم رسوندم ۸۰ بالا پایین میشه یکی دو کیلو ولی بیشتر نشدم

هفته ای یه بارسلاااامممم گوجیییی موووجییییییی منننننن

سلوممم لباشک گشنگمممم

خوبیییی😍

من اصلا نمیخورمفقط گاهی خودم برای پسرم چیپس درست میکنم

خونگی‌خوبه

بسختی😂باشگاه میرفتم ماه اول بدون رژیم ۳کیلو کم کردمقندمصنوعی حذف کردم.برنجمو نصف بشقاب میخوردم.آخه ...

منم بشدت برنج‌میخورم

یه بشقاب پررر 

باید کمش کنم

قند مصنوعی چیا نیشه؟

چندا کیلویی مگه خب پس چرا اینجوری میخوری

نمیدونم

عادت‌کردم همش لزین چیزا میخورم

۸۰

میدونی همون بقولی عادت میاره برا ادمینی‌اصلا عادت کردمولی باید درست کنم این روش روتصمیم دارم میوه بخ ...

ببین الان که فصل پرتقال نارنگی اینچیزا ست پر پر کن بجای چیپس بخور فکر میکنی این چیپسا چی هستند؟ این چیپس های تاریخ گذشته رو می‌برند کارخونه با چیپسای تازه درست شده قاطی می‌کنند باز می‌ریزند داخل بسته بندی برای چی میبینی یه چیپس موندس ظاهرش بده؟ برای همینه دیگه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

2810