2777
2789
عنوان

از ص اول اکسپلورتون عکس بدید🥲😂

108 بازدید | 17 پست

چالش

اگه دوست داشتید همینجوری حوصلم سر رفته

❤️

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

الان صبر کن ف یلتر روشن کنم

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکسپلورم کامل برای شما😂

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

2805

اینستا ندارم از روبیکا فرستادم

همه میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه:)ولی من با چشم خودم دیدم که به مو رسید و پاره هم شد ولی من مجبور بودم که بلند شم و گره بزنم و دوباره ادامه بدم❤️‍🩹.                           بماند به یادگار از شروعی دوباره:1403/7/22                           کاربری دست دو نفره!!!! به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد...

اکسپلورم کامل برای شما😂

ای جانن چ پاکی شما😂

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
اینستا ندارم از روبیکا فرستادم

به به

ای جانن چ پاکی شما😂

بله بله😂🫠

تو غذا و رنگ مو خلاصه میشه😂😂

همسرم همیشه میگه بیا تو اینستا من بچرخیم با گوشی تو گشنم میشه😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

چه سر سبز به به

😬😂

این نیکاعه برا منم اومد🥲😂

2810