2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من مادرم تا دو سال بعد از زایمان پریود نمیشد، شاید شما هم اینطوری هستی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

خیلی سخته ولی لطفاً سقط نکن... دوست من سقط کرد الان سه تا بچه داره ولی تا آخر عمر مثل یه قاتل خودشو برای اون سقط سرزنش می‌کنه... اونم بچه اش چهار ماه داشت از ترس بزرگ کردن سقط کرد مثل چی پشیمون شد.‌‌... به خدا توکل کن و کمک بگیر.... صد البته انشاءالله که نباشی

ن اصلا الان پسرم ۷۰روزشه

ببین من بعد زایمان تا ۸ماه بعد پریود نمیشدم شاید شماهم اینجوری باشید قرص خوردی انشالله که باردار نباشی محض اطمینان ی چند روز دیگه بی بی بزن و خیلی مراقب باش

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

2810