2777
2789

مگه نمیگن دخترا باباین پس کو بابام کو چرا نازمو نمیکشه چرا مثل تو فیلم ها و داستان ها بغلم نمیکنه نازم نمیکنه 😭💔خدایاااا بسه تو رو قران بسه چه تحمل کنم چقد بگم عیبی نداره میگذره خداجون اخه د اخه لامصب من یه دخترم مگه یه دختر چقد میتونه قوی باشه آرزوم جلو چشمم شدن حسرت🖤از این ببد هر کی بگه نگران نباش میگذره میزنم تو دهنش داد میزنم میگم باباااااااا چیی میگذره این عمرممم ک میگذره اخه لامصب هااااا مگه منه دختر 18ساله چقد تحمل دارم مگه چقد جون دارم تا کی با هق هق خوابم ببره شبا لعنت به این جهان لعنت ب ما هایی ک داریم جون میدیم مامان بزرگ 😭😭😭مگه نمیگفتی نازنین تو خوشبخت میشی مگه نمیگفتی تو آنقدر نخند سر سنگین باش مگه نفرینم نکردی ک جوری بشم ک دهنم بسه شه دیگه نخندمم نگاااااااا دیگه نمیخندم همش گریه میکنم نگاااا روزگارم رو صبح پا میشم تا عصر تو فکر خیالممم شب ک میشه زانو بغل میکنم هق هق میکنم همه بهم میگن دیونه ای بهم میگن رد دادم خدا جون بقران این ادما هات احساس ندارن تو رو خدااااا بیا پایین دلم میخواد زار زار گریه کنم میخوام بغلم کنی ارومم کنی اصلا یه لحظه گوشای دنیا رو بگیر میخوام از ته دلم جیغ بزنم گریه کنمممم 😭😭😭خستممم دیگه نفس کم آوردم دلم یه خواب ابدی میخواد دلم آرامش میخواد دیگه بدم میاد از ادم های دروغین بدم میاد از این زندگی بدم میاد از بی پولی نداری گرسنگی بدم میاد از این ادما بدم میاد از قضاوت ها💔خداجون بهم قول بده تو دیگه مثل ادم هات زجرم ندی من هیچ کس تو این دنیا جوز تو ندارم 🖤

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🤒😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔ههمش درسته الهی بگگردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805