2777
2789
عنوان

بیاین بگین من مقصرم یا شوهرم 😔خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 40 پست

عزیزم تو تند رفتی چون بارداری و حساس

ب نظرم سخت نگیر میتونستی با سیاست باهاش حرف بزنی

اوقاتتو سر خرید تلخ نکن نمیارزه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
همیشه شبکاره همیشه اوضاعم همینه

خب اونروز بانک کار داشته میزاشتی دوروز دیگه سه روز دیگه ولی مهم درک کردن شماست درکش کن مردا الان گناه دارن شرایط زندگیا سخت شده

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونروز بانک کار داشته میزاشتی دوروز دیگه سه روز دیگه ولی مهم درک کردن شماست درکش کن مردا الان گنا ...

همه کاراش دقیقه نوده ده ساله باهاش زندکی کردم هر سال شب عید منو میبرع خرید هول هولکی هنین بازار و خرید النگو ۵ ماهه منتظرم هی امروز فردا میکرد اخرم ساعت ۱۱ پاشده میگه بریم !

2805
الان ۳ روزه باهم قهریم چیکار کنم😔

.

.تقصیر تو 

ولی

هیچکاری نکن.

نری منت کشی پرو میشه

.

منم تو بارداری باشکم بزرگ با اتوبوس که اونم شلوغ بود میرفتم بازار

بهمم خوش میگذشت

دیگه در طول روز یا مردها سرکارهستن

میان خونه خسته کوفته میخوابن

چه فرقی میکنه شبکارباشن یا روزکار

توقعت خیلی زیاده

دعوای زن وشوهرا معمولا یکی این وسط باید کوتاه بیاد که معمولا خانما هستن دیگه چاره ای نیست

معذرت میخام ولی بیخود ک زنها باید کوتاه بیان چرا باید همش زنها کوتاه بیان مگه اسیر اوردین؟!

همه کاراش دقیقه نوده ده ساله باهاش زندکی کردم هر سال شب عید منو میبرع خرید هول هولکی هنین بازار و خر ...

عزیز این کارها چیه؟؟

الان من هیجده ساله باشوهرم زندگی میکنم

بنده خدا از صبح تاشب سرکاره

وقتی از سر کارمیاد

دوش میگیره شام میخوره از خستگی خوابش میبره

الان به نظرت من باید مثل تو رفتار کنم

این کارت اشتباهه

خودت برو بازار

مسخره بازی درنیار

حالا چیکار کنم😔۳ روزه باهم حرف نزدیم حالم بده وقتی قهریم همش خابم حوصله خودمم ندارم😔

من خودم متاهل نیستم واقعا مسئولیت هاشو درک نمیکنم ولی به عنوان کسی که زحمت های پدرشو داره میبینه بنظرم همسرتون واقعا حق داره 

الان مسئولیت زندگی برای مردا واقعا سخته شماهم یه کوچولو درکش کن

خرید کردن دیر بشه اشکالی نداره که 

باهاش صحبت کن بگو درسته من پا پیش گذاشتم ولی دلیل بر این نیست من مقصرم تو هم به عنوان یک مرد باید پای حرفی که میزنی وایسی نمیتونی ببری همون اول بگو الکی قول نده لطفا 

و اینکه توهم حق داری میدونم خسته ای و...

از اینجور حرف های زنو شوهری دیگه🤭

به خاطر همچین مسائلی اوقات خودتو تلخ نکن قشنگم 

زندگی همین بالا پاییناست دیگه

منم اول راهم جوجه دانشجوام 

اتفاقا آرزوی زندگی کسایی مثل شمارو دارم 

2810