2777
2789

میگن اگه میخوای کسیو به خودت وابسته کنی

اول باید بهش توجه کنی محبت کنی جوری که اون وابستت بشه نمیدونم حرفای خوب بهش بزنی ازش تعریف کنی ..

بعد یه مدت یهو سر شی این توجه هارو کم کم ازش بگیری نه کلا بهش توجه نکنیا نه ابنجوری قید همه چی رو میزنه باید کم کم سرد شی بعدش یهو بهش محبت کنی یهو سرد شی کلا بنظرتون جواب میده ؟؟اگه روی کسی انجام بدیم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

والا چی بگم فقط میتونم بگم تاثیر نداره من شوهرم اوایل عقد خیلی سرد بودم و خجالتی انقد وابستم کرد هنوزم عروسی نکردیم و عقدیم ولی کافیه ی روز زیاد پیگیرم نشه دغ میکنم همیشه محبت از سمت اون بود حالا من افتادم دنبال اون هی 

کاربری دست 2 نفره لطفا قضاوت نکنید ❤️متعهد و متاهل شده ب دو چشم و یک قلب پاک. لطفا برای خوشبختی در کنار همسرم دعا کنید ❤️‍🔥