2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کلی غصه خوردم برگشتم الانم کز کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 53 پست

فقط اونایی که اومدن پز وزن بچه هاشونو میدن

😐😐😐

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ده و نیم از بس اعصابم خورده تایپ درست نمیکنم

پسر سه سال نیم من ۱۵ کیلو هست تو دو سالگی ۹ کیلو یود از بس بد غذا بود هر چی بزرگتر میشه بهتر غذا میخوره الکی خودتو حرص نده بخدا من اونقدر حرص خوردم که نگم ولی فهمیدم فقط فقط سلامتی بجه مهمه نه لاغری و چاقیش

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
زیاد نیست؟ برا سه ساله؟

والله پسر من سه سال و نیمه هست دیروز وزن کردم ۱۵ بود فکر میکردم خیلی کم وزنه 😐خیلی لاغره تو بغلم هم انگار پرنده گرفتم تو بغل اینقدر سبک هست یعنی زیاده؟شاید ترازو درست نبوده 😕

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
یعنی نمیشه کاریش کرد

نمیدونم ولله من بهش شربت ویتامین و شربت اشتها آور دادم تاثیر نداشت پسرمن عاشق میوه هست زباد غذا دوست نداره اهل مرغ و گوشت نیست فقط تو غذا ها عدسی و خورشت قیمه و اش دوست داره با سیب زمینی سرخ کرده

حق داری عزیزم درکت میکنم انشاالله خوب میشه دکتر ببرش شاید یه چیز داد اشتهاش باز شد

بردم زینک داد میدم اشتهاش بهتره ولی رشدش تغیر نکرده سه ماه خوب رشد میکنه پشت بندش سه ماه اصلا رشد نمیکنه 

همینا رو اعصاب من تاثیر میزاره دیگ البته دور وریام ن اینجا

قوی باش و سعی کن بچه قوی تربیت کنی

این چه طرز فکر مادری که با این جملات به هم بریزه

بچه اش هم مثل خودش بار میاد حساس رو حرف مردم

دوستانه بگم بهت تازه اول راهی

پس فردا بچه ات میره مدرسه

دوستاش میگن اگر مدادتو بهم ندی باهات دوست نمیشم بچه ات باج میده

بهش میگن 

دوست نیستیم باهات تو بازی راهش نمیدن

کز میکنه میره ی گوشه چون بهش این حرفو زدن

قوی بارش بیار که 

این جامعه فراوونه ازین حرفها

من زن بودنم را دوست دارم🎀
بردم زینک داد میدم اشتهاش بهتره ولی رشدش تغیر نکرده سه ماه خوب رشد میکنه پشت بندش سه ماه اصلا رشد نم ...

عزیزم بچت خوبه پسر من تو دو سالگی بد تر از این بود  میدونی من چقدر حرص خوردم میدونی من مشکل اعصاب پیدا کردم از بس حرص خوردم سر لاغری و غذا نخوردن بچم،؟پسرم آزمایش دادیم آنزیم های کبدش رو لب مرز بود مردم زنده شدم تا بردیم دکتر و سنو که گفتن سالمه زیر  مهم نیست از اون روز فقط میگم بچم فقط سالم باشه باورت نمیشه تازه متوجه شده  بودیم خواهر شوهرم سرطان کبد داره از اون ور آزمایش پسرم اینجوری لب مرز اومد اون لحظه سکته کردم رسما 

پیش اونکه ناراحتیم بروز نمیدم

میدونم

کار دستی کردی آفرین

اما رو خودت کار کن انقدر قوی باشی که تو خلوتت هم حرص نخوری

به نعمتهایی که خدا بهت داده فکر کن

الان همون بچه ات

آرزوی خیلی هاست

خدا سلامتی بده بهتون

من زن بودنم را دوست دارم🎀
2810