2777
2789

شوهرای خوشتیپ وخوشگل گیر میارن واسه خودشون، ما که ندیدیم پسرخوشگلی بیاد سمتون، خوشگل، خانواده دار، همه چی تمام

خدا شانس بده😳🙄

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من دیدم پسر خوشگل همه چی تموم با تحصیلات خانواده خوب ویزا دار 

پولدار همه چییی تموم‌

ولی خب اصلا اینطوری ولو نیست اصلا فقط جاهای خوب میبینمش سمینار‌ و …

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

نمی‌دونم چرا ولی حس میکنم دگردیسی رخ داده بین مردم ایران هم خانماش هم اقایونش هی دارن خوشگلتر میشن 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ولا نمی‌دونم اگه ریش بذاره بنظرم خیلی خوشگل میشه الآنم خوشگله😂🤣البته که جلوش میگم اصلا خوشگل نیستی

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

من چندین ساله اصلا آدمی که خوشگل نباشه ندیدم .

همیشه همه آدم زیبا بودن ولی چندین ساله که مردم خیلی بیشتر به خودشون میرسن زیبایی ها خیلی بیشتر شده دیگه الان با هر کی وارد رابطه بشید زیباست .فقط از لحاظ های دیگه بسنجید که فرد مناسبی باشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
خب چرا به خودشون نمیگین؟

خب شوهرمه بگم که چی بشه پرو بشه😂

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
خب شاید نخواین یا نتونین به زبون بیارین خب دیگه چرا میگین خوشگل نیستی ؟🙈

😂اونو به شوخی میگم گلم خودشم می‌دونه 

ولی تنها تعریفی که ازش کردم اینه گفتم چشات خیلی قشنگه و واقعا هم  چشای قشنگی داره

2810