2777
2789

دنا اتومات داشتیم فروختیم یه شاسی kmc ایکس ۵ خریدیم اونم فروختیم شوهرم گقت به درد نمیخوره 

پول رو نگه داشتیم الان یکی میگه گرون شده دوباره میگن امروز ریخته ؟؟؟ 

پول نگه داشتن اشتباه محضه

سریع باید یه چیز دیگه معامله کنید

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
تو ایران ی لحظه ام پولتو نگه داری اشتباس عزیز ولی خب چیکار میشه کرد فقط شما نیستین

یه لحطه ؟؟ از تابستون پول تو بانک 

آخه واردات آزاد بشه میگن ارزون میشه ؟؟ 

تو بازار آزاد هنوز قیمت ماشین بالا نرفته تو همین یه هفته یه چیزی بخرید

من میگم ولی نمیدونم بخره یا نه 

همون kmc از وقتی ما فروختیم تقریبا ۳۰۰ تومن ارزون شد 

یه لحطه ؟؟ از تابستون پول تو بانک آخه واردات آزاد بشه میگن ارزون میشه ؟؟

پول نگه داشتن اشتباع محض 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه لحطه ؟؟ از تابستون پول تو بانک آخه واردات آزاد بشه میگن ارزون میشه ؟؟

خب عزیزم میدادین طلا اب شده بهترم سود میکرد یا تو بانک مهر نکه می داشتین ی وام خوب میدادن این همه مدت پولو چرا نکه داشتین خب 

خب عزیزم میدادین طلا اب شده بهترم سود میکرد یا تو بانک مهر نکه می داشتین ی وام خوب میدادن این همه مد ...

تو بانک گذاشته 

آخه بلند مدت بگذاری که فایده نداره بخوای برداری همه سود رو برمیدارن

من میگم ولی نمیدونم بخره یا نه همون kmc از وقتی ما فروختیم تقریبا ۳۰۰ تومن ارزون شد

اونش رو دیگه نمیدونم ولی خودم هم ماشین چینی اصلا دوست ندارم.چون بعدا بخوای بفروشی هم مکافاته.ولی برادرزاده ی شوهرم بورسیه چون قرار بود ما یه ماشین دوم بخریم امروز به شوهرم گفت ماشین فعلا ارزون شده تو بازار آزاد.اگه میخواهید بخرید الان وقتشه.

اونش رو دیگه نمیدونم ولی خودم هم ماشین چینی اصلا دوست ندارم.چون بعدا بخوای بفروشی هم مکافاته.ولی برا ...

امید خدا خیر باشه 

ما هم یه دونه دم دستی تیبا داریم مثلا شاسی خواستیم دیگنیتی بگیریم پشیمون شدیم الان رسیدیم تارا و شاهین