2777
2789
عنوان

یکی از آرزوهام داشتن شوهر پولدار😌

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 48 پست

بخوای حتما پیدا میکنی

شوهر پولدار خیلی خوبه حتی اگه مقطعی باهاش باشی و بتونی خودتو بکشی بالا

برو جاهای خفن و پولدار

نمیدونم اجتماع هایی که میتونی ادمای بهتر پیدا کنی

تیپ بزن ارایش کن جذاب باش بامزه باش

حالا جدا از شوخی ، منم از بس دلم میخواد خودم پولدار باشم و شوهرم هم همینطور اصلا عادی زندگی نمیکنم😑😂😂😂ن دل به کسی میدم نه دل از کسی میگیرم ، خلاصه عجب گیری افتادیم😑😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردها رو غول چراغ جادو نبینین تو روخدا

اینا آرزو ها و رویاهام، یعنی نمیتونم بیانشون کنم؟ مردا همشون برام محترم هستن اما من چیکار دارم باهاشون! فقط احساساتم بیان کردم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
2805
نه بتونی مخشو بزنی زن پولدار نمگیره تفکرتو عوض کن

پسرا زرنگتر ازین حرفا شدن.دارم دور و اطرافم میبینم.مخشون زده نمیشه به این راحتیا.

اونایی که پولدادنم قصد ازدواج ندادن کلا😵‍💫

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
بزار ببینن اخه مرد پولدار میره زن پولدار تر از خودشو میگیره دیگه.مگهدفیلم هندیه اخه🤣الان پسرا هم مح ...

خب آخه حقم دارن ، آخه چرا مردی که پولش از پارو بالا میره باید بره یه دختره به مراتب پایین تر از خودش بگیره؟ 

همونطور که یه دختر دوست داره لولش با ازدواج بالاتر بره مردها هم همینن ، 

حالا چه اموال پدرش باشه چه تلاش خودش چرا باید بیاد بریزه پای آدمی که چه پدرش چه خودش تو زندگیشون فقط گشادی کردن؟

راحت طلبی تا چه حد آخه!

💍🩷
هعی و با اسب سفید بیاد. ما سفید شو دیدیم. فقط. ب جا اسب. خر بود. با بارش

آدم میتونه تا حدی رویا پردازی کنه، من مجردم فقط احساسم بیان میکنم وگرنه واقعیت به کل برعکس

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
2810