2777
2789
خدا نکنهباید حواست جمع میبودارزوی مرگ نکن ک خودت ارزوی خیلی ها خستی

دارم دیوونه میشم تنهاجایی ک میتونم حرف بزنم اینجاست داره زندگیم ازهم میپاسه ساعت12من چکارکنم نمیدونم چرااینکاروباهام میکنه کاشکی خدایکاری کنه فکرکنید میخوادبمون شهرستان توی خونه منوبزاره شهرخودمون ک راحت هرکاری کنه باززندگیم بازی کرد میدونست من سکست خوردم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دارم دیوونه میشم تنهاجایی ک میتونم حرف بزنم اینجاست داره زندگیم ازهم میپاسه ساعت12من چکارکنم نمیدونم ...

خدا بزرگه خواهر

میلیونها مثل شما هست

فقط اگه میدونی بهت تهمت میزنن باید زود به بابات بگی اعتیاد داره

اقا هستم . راننده پروفایلم
2805
میخوای طلاق بگیری خودت رو میگم؟

نمیدونم چکارکنم نمیخوام زندگیم ازخم بپاشه کلی التماس کردم رفتارای بدشو کناربزاره نخواست اونقدرحالم بده توشوکم چرااینکارو میکنه 

متاسفم .شانست از منم بد تر و گوه تره

نخواستم ازدواج کنم چون توسن کم ازدواج ناموفق داشتم اسیبش تا سال هاباهام بود چندسال گذشت تااین ادم ب زندگیم اومد قسم خورد قول داد ب بابام باورش کردم بابام اجازه دادبیادجلواونقدرحالم بد چراباورش کردم

نخواستم ازدواج کنم چون توسن کم ازدواج ناموفق داشتم اسیبش تا سال هاباهام بود چندسال گذشت تااین ادم ب ...

قسمت بوده 

الان وقت گریه نیست

اگه دوستش داری پای زندگیت بمون

اقا هستم . راننده پروفایلم