آرمی_گرل مدیر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 عنوان دندون جلوم بعد ارتودنسی کج شده 😢این مگه دیگه درست میشه عکسسسسس | مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 37 پست همین اول بگم دندونام ب خاطر ارتودنسی خیلی زرد شده و فلشم افتاده تو عکس زردیش بیشتر معلومه اونایی ک دلشون نمیخاد ببینن تاپیکو ترک کننفقد بهم بگین دندونم ب نظرتون خیلی بالا نرفته و چیکار میشه کرد واسش دکترم جواب درست حسابی نمیده میگه باشه اخر کار و این نگرانم میکنه با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏 دیروز | 20:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 آره یکم کجهقبل ارتودنسی کج بود؟ ن صاف بوددکترم میگه دندونت رفته سر جاش کج شده با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 چ قدر بد ارتودنسی شده ؟؟؟چند وقته ؟؟؟؟؟؟ ینی چی بده؟😐مگه ارتودنسیای دیگه چطورینیک سالو دو سه ماه با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 1746 ن صاف بوددکترم میگه دندونت رفته سر جاش کج شده حالا یبارم ارتودنسی کنه اونو صاف کنه😐زیاد حاد نیست ولی مال منم در همین حد کجه چه غریب ماندی ای دل :)
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 نه بابا حساس شدی واقعا؟😢اخه حس میکنم از سمت بالا کجهه با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 624 ینی چی بده؟😐مگه ارتودنسیای دیگه چطورینیک سالو دو سه ماه دیگ باید ردیف میشد
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 حالا یبارم ارتودنسی کنه اونو صاف کنه😐زیاد حاد نیست ولی مال منم در همین حد کجه 😂😂اقا دندون جلوعه خیلی تو ذوق میزنه با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
آدموهوا عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 15841 وا ارتودنسی مال این که ساف بشه چرا کج من دندون هام کج نبود فقط چون فاصله داشتم ارتودنسی کردم بعدم دیگه باید خیلی به نظافتت برسی مسواک و دهان شویه حتما بزن من که همش مسواک می زنم اگه رعایت کنی زرد نمی شه
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 والا من ارتو داشتم مسواکم نمیزدم اصلا زرد نسد من دندونام خیلی سفید بود قبل ارتو برق میزد ولی الان روزی ۳ بار مسواک میزنم نخ دندون و غیره بازم زرده با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
آرمی_گرل مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 7187 وا ارتودنسی مال این که ساف بشه چرا کج من دندون هام کج نبود فقط چون فاصله داشتم ارتودنسی کردم بعدم دی ... عکس دندونامو دیدی عزیزم؟ با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 24660 ینی چی بده؟😐مگه ارتودنسیای دیگه چطورینیک سالو دو سه ماه خب برای این که دندوناتو زرد کرده اون زردیا چی میشه ؟؟؟؟
zahra82_s عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 624 من دندونام خیلی سفید بود قبل ارتو برق میزد ولی الان روزی ۳ بار مسواک میزنم نخ دندون و غیره بازم زرد ... مگه میشه اخه!ولی فک کنم ب جنس دندونه