2777
2789
عنوان

دهه تولد در خانه مون شروع شد😂😂😂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 32 پست
عزیزم😍چه دختر خوش قلب و انرژی مثبتی😘ممنون از دعای خیرت🧡

قربونتتتت بشمممم الهیییی بلامیسررر

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
همیشه شاد باشی و شاد بمونی هم خودت هم مادرت😍😍 شما و مادرتون چند سالتون میشه؟💗

والا ی بار سنمو گفتم رفیقم پیداش شد بدبخت شدم ، ولی مادرم ۵۰ و خورده اییییی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
بگردمتون من😁و ادامش دهنت سرویس با کودک درونت😂

خدا نکنهههه دختررررر ، کودک درونم همیشه ۷ سالشهههه

خوشبحالتون که دارین معنی واقعی خانواده رو میفهمید.ماکه هیچی نفهمیدیم مخصوصا از پدر

همینشم میخواستم بزنم دودل بودم کسی با این تاپیک دلش نگیره

اما باور کن اینی که میبینی ام نیستیم

تو هر خانواده ای تنش و مشکل هست ، شبایی بود که فکر میکردیم به ته خط رسیدیم

خدا نکنهههه دختررررر ، کودک درونم همیشه ۷ سالشهههه

😍😍😍زنده باشید

اتفاقا من از آدمایی که کودک درونشون فعاله شیطون و باحال و سرزندن خیلیییی خوشم میاد و دوسشون دارم.آدم کنار همچین آدمایی مث شما پیر نمیشه😍😘😘😘😘

😍😍😍زنده باشیداتفاقا من از آدمایی که کودک درونشون فعاله شیطون و باحال و سرزندن خیلیییی خوشم میاد و ...

قربونتتتت برمممم الهییییییی جیگگر مننننن

والا ی بار سنمو گفتم رفیقم پیداش شد بدبخت شدم ، ولی مادرم ۵۰ و خورده اییییی

پایدار باشین💗💗

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

حداقل پدر هیچکدومتون بهتون چشم نداشته.

همه که همه چیزو با هم ندارن الهی من برات بمیرم

ما ام مادرم انقدر زندگیش سخت بود که افسردگی خیلی بدی داشت میگرفت

خدا به یکی شوهر خوب میده بچه نمیده

به یکی شوهر و بچه خوب میده خانواده خوب نمیده

به یکی شوهر و بچه و خانواده خوب میده خونه نمیده

اینم بخاطر اینه که یک ما ادما خوشی زیادی زیر دلمون میزنه و ناشکر میشیم دو بخاطر امتحان خدا و دلمون

توکل به خدا کن که ی روزی این روزاتم تموم میشه

تو خدارو داری رفیقی که هیچوقت بخاطر مال و تعلقات دنیا دوست نداره بلکه بخاطر روحت دوست داره

بهش تکیه کن سختیارو بشکن برو جلو

2810