2777
2789
خب شیطونه وکم حرفه توی مدرسه دوستی توی مدرسه نداره

درسته بچه های اوتیسم معمولا ارتباط نمیگیرن ولی هرکسیم تو مدرسه دوستی نداره نمیشه جز اوتیسم دونست بهترین راه تشخیصش همون روان شناسه ولی معمولا مادرا خودشون متوجه میشن چون بچه اوتیسم خیلی کم ارتباط چشمی برقرار میکنه از طرفی اگر اوتیسم باشه معمولا توی همون سنجش پیش از دبستان تشخیص داده میشه ومینویسه مثلا مشکوک به اوتیسم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا تست چی؟

مرکز اختلالات خودشون ازش تست میگیرن و میفهمن مشکل کجا هست من امروز دخترم بردم گفت اعتماد بنفس ندارع حافظه دیداری و شنیداری ضعیفی دارع 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
خب شیطونه وکم حرفه توی مدرسه دوستی توی مدرسه نداره

تو رو خدا الکی به بچه وصله نچسبون. وقتی رفته مدرسه یغنی تست هوش قبل از اول ابتدایی و داده و مشکلی نبوده بعدم بچه ای که تو تخم چشمات نگاه کنه یعنی خوبه😊😊😊😊😊برو جلوش زل بزن بهش بعد بیا بگو عکس العملش چیه

2805

کلا بعضی بچه ها نمیتونن رابطه خوبی با کسی برای دوستی برقرار کنن خجالتی هستن یا علاقه ای ندارن دلیل نمیشه مشکلی باشه. میتونی یه روانشناس کودکم ببری

ولی نگو مشکوکم به اتیسم بگو تو مدرسه دوستی نداره ارتباطش کمه با همکلاسیاش شاید چند جلسه بزاره با بچه مشکلش حل بشه

عآره تقریبا پسرم همینجوری

البته این می تونه از خجالتی و درونگرا بودن هم باشه

به نظرم باید به بقیه علائمش هم توجه کنید

بچه های اوتیسمی یا حالا همون سندروم آسپرگر اینطور که شنیدم کنایه و شوخی رو خوب متوجه نمیشن و کلا ممکنه متوجه نشن که طرف مقابل داره شوخی میکنه یا جدی هست

معمولا علاقه محدودی هم دارن مثلا اینکه علاقه زیادی به مثلا موضوع ماشین ها دارن و همش در موردش حرف میزنن

البته این می تونه از خجالتی و درونگرا بودن هم باشهبه نظرم باید به بقیه علائمش هم توجه کنیدبچه های او ...

نمیدونم خب یکم شیطونی کم حرفه تاسوال نپرسن حرف نمیزنه

😂😂😂😂😂😂ای بابا داری میگی حرف میزنه

بچه اوتیسم داره14سالشم بشه حرف نمیزنه

فکنم یک کلمه هم نمیتونن صحبت کنن

مثلا به مامانشون نمیگن مامان یا خودشون رو من خطاب نمیکنن

بچه ای معنی من و مامان و بدونه سالمه

ببین حق داری همه مامانا معمولا ریز میشن رو بچشون درکت میکنم😂من انقد تحقیق کردم

آخرم بچم چون دو سالش بود درست حرف نمیزد و بردم دکتر

بهم گفت بهت میگه مامان؟ گفتم تنها کلمه مورد علاقشه گفت خودشو من خطاب میکنه؟ گفتم آره هرچی بخواد میگه من من

بعد لامپا رو خاموش کرد شب بود تااااریک شد بچم با تعجب نگامون میکرد دکتر گفت بچه ای که اتیسم داره از تاریکی وحشت داره جیغ میزنه خلاصه ازاین کارا و فکرا مامانا زیاد میکنن. ولی میگم که من بردم دکتر تا خیالم راحت شد چون کوچولو بود

بچه شما مدرسه میره دیگه مشکلی باشه خانواده رو میگن بیاد مدرسه باهاش درمیون میزارن

به نظرم بچه ی شما بیشتر درونگرا و خجالتی هست تا اوتیسم.

حالا اگه میخواین خیالتون راحت شه میتونین پیش روانشناس و اینا ببریدش ولی خب نگران نباشید

2810