2777
2789

من قبل از اینکه بیام سر خونه خودم،حدود ۹ماه خونه پدرشوهرم زندگی کردم.

بعدش دیگه اومدیم خونه خودمون و اوایل زندگی بیشتر میرفتیم خونشون،مثلا هفته‌ای یکبار..

اینجا هم کسی بجز اونا ندارم،سر یه هفته مادرشوهرم زنگ میزنه و دعوتمون میکنه..

ولی من بیشتر دلم میخواد خونه خودم باشم..

این اواخر،دو یا سه هفته یکبار رفتیم خونشون..

مادرشوهرم انگار بهش برخورده،از پریروز که خونشون بودیم چندین بار گفت که من دیگه اصرار نکردم بیایید اینجا،حتما بهت بد میگذره..

حتی امروزم توی تلفن گفت🤕🤕

خیلی کلافه شدم،حس میکنم داره بهم کنایه میزنه..

اصلا نمیدونم چی جوابشو بدم😮‍💨

قبلا هر هفته باید میومدیم وگرنه مادرشوهر کاری میکرد بین منو شوهرم دعوا و کتک کاری میشد منم مثل تو یه سال باهاشون زندگی کردم خلاصه الان یه سال خونمون بردم به فاصله دوساعت ازشون ماهی یه بار میایم راحت و بی درد سر البته استثنام هست مثلا اون هفته خونشون بودیم این هفتم چون تهران کار داشتیم اومدیم خونشون

قبلا هر هفته باید میومدیم وگرنه مادرشوهر کاری میکرد بین منو شوهرم دعوا و کتک کاری میشد منم مثل تو یه ...

خب من ک نمیتونم خونمو ببرم جای دیگه😮‍💨

امروز به شوهرم گفتم از تکرار این جمله کلافه شدم،ولی سعی کرد میونه رو بگیره،پیشرفتی حاصل نشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب من ک نمیتونم خونمو ببرم جای دیگه😮‍💨امروز به شوهرم گفتم از تکرار این جمله کلافه شدم،ولی سعی کرد ...

من اگه میموندم زندگیم میپاشید یا شوهرم قاتلم میشد یا خودم سکته میکردم میمردم   یعنی هر هفته خونمون جنگ جهانی و کتک کاری بود هر مناسبت و هر تعطیلی حق نداشتم یکیش خودم تصمیم بگیرم شاغلم بودم حق نداشتم جمعه خونم استراحت کنم به کارام برسم خلاصه فرار کردم شوهر من می‌گفت حق داری ولی میبینی مامانم کوتاه نمیاد تو کوتاه بیا

پنج ساله نرفتم. 

مادرشوهرم 

آدم خسیس. 

خودش زنگ میزنه خونه من نیاید. 

چهار تا هم عروس طلاق داده. 

از مادر شوهر شانس نیاوردم. 

بیچاره شوهرم افسرده شده. 

اگه خونش بریم سر سفره یکسره از قیمت ها میگه. 

از قیمت زردچوبه تا گوجه و خیار و برنج و... 

آدم کوفتش میشه. 

یک جاری دارم. اون هم کپی مادرشوهرمه. یکبار خونشون رفتیم. یکسره چشمش تو لقمه من بود. و از خرید مرغش حرف می‌زد.  خاک تو سرش. خسیس گدا گشنه 

چند ساله خمین نرفتیم. 

چجوری مادرشوهرمو متقاعد کنم که میخوام خونه بمونم و راحت باشم؟

اگه آدم های خوبی هستن ازشون فاصله نگیر .

تا وقتی دلشون میخواد تو رو ببینن ،خودت باعث نشو اهمیت وجودت پایین بیاد 

تلاش نکن قانعش کنی 

پناه دل های هم باشیم 
من اگه میموندم زندگیم میپاشید یا شوهرم قاتلم میشد یا خودم سکته میکردم میمردم یعنی هر هفته خونمون ج ...

اوه اوه چقد شرایطت سخت بود😭

وای از آدمای کنترلگر فراری‌م😭😭

بعدشم ادعا میکنن که ما اصلا تو زندگی بچه‌هامون دخالت نمیکنیم،خب این به اصطلاح محبتت داره زندگیمونو خراب میکنه

اوه اوه چقد شرایطت سخت بود😭وای از آدمای کنترلگر فراری‌م😭😭بعدشم ادعا میکنن که ما اصلا تو زندگی بچه ...

دقیقا همینه می‌گفت من دلم میسوزه میگم البته پدر شوهرم و مادرشوهرم زیاد باهم خوب نیستن اونم میخواد پسرشون جبران کنه 

اگه آدم های خوبی هستن ازشون فاصله نگیر .تا وقتی دلشون میخواد تو رو ببینن ،خودت باعث نشو اهمیت وجودت ...

مادروپدر همسرم خیلی مهربونن،مادرشوهرم کنترلگره،باهاش میساختم..

ولی خواهرشوهرم قبل عقدش یه سری رفتارا با شوهرم و من کرد،و توی مراسمش هم بی‌احترامی کرد(البته به همه فامیل) که ازش واقعا متنفر شدم و دلم نمیخواد ببینمش..

اونم رفته خونه پدرشوهرش مونده،دوماه یکبار میاد،و من چون نمیخواستم ببینمش،توی اون تایم نرفتم خونشون..

حالا مادرشوهرم بند کرده که اونا بودن،شما نیومدین،دور هم باشیم..

هی میخوام بگم دور چه همی،آخرین دفعه که دخترت هرچی از دهنش درومد به شوهرم گفت..😭😭

پنج ساله نرفتم. مادرشوهرم آدم خسیس. خودش زنگ میزنه خونه من نیاید. چهار تا هم عروس طلاق داده. از مادر ...

ای بابا..

نبودشون یه مصیبته،بودنشونم یه مصیبت دیگه🥺

برات دعا میکنم روابطتون خوب بشه❤️