عزیزم قیمه مرغ من تا حالا نخوردم
همیشه پیاز زیاد بریز و صبر کن طلایی بشه بعد ادویه بزن
گوشت یا مرغ رو خوب باهاش تفت بده
رب رو هم یا جدا تفت بده یا با همون گوشت که حسابی بوی خامیش بره ، مهم ترین اصل اینه که آب به اندازه بریزی چون اگه زیاد باشه مزه بدی میگیره و جا نمیوفته ، مدت طولانی بذار بمونه غل ریز بزنه
تو خورشتات حتما آب قلم بریز اندازه چند تا قطعه یخ
من تو فسنجون و قرمه سبزی نیم ساعت آخر یخ اضافه میکنم که خوب روغن بندازه
واسه قیمه حتما یه قاشق رب و یه مقدار پوره گوجه و چوب دارچین میزنم
همیشه غذاهام خوب میشه
ی
سعی کن زیاد کلیپ آشپزی ببینی ، مثلا نواب ابراهیمی واقعا خوب درست میکنه همه چیو