2777
2789

ولی ماهایی ک تو زندگیمون مردی نبوده ک حمایت کنه  همیشه تنهای تنها بودیم نه شوهر خوب میکنیم و نه پارتنر درست حسابی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من تاحالا ی دونه دوستپسرم نداشتم ک خوب باشه همه عنننن

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
من هم بابا دارم هم داداش بدون هیچ پارتنری کاملا تنها .. پر از محدودیت زندگیم همه مثه هم نیستن

منظورم پدرو دادش خوب بود خودمم داداش دارم ولی داغونه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
از قدیم گفتن مادر را ببین دختر را بگیر الان هم میگن پدر را ببین دختر را بگیر

دقیقا اینجوری شده

چون ناخوداگاه ذهنشونه 

ببین مثل اینکه احتمال ابنکه وقتی مادر پدر دکتر باشن احتمال اینکه بچه دکتر بشه زیاده یا مثلا مادر پدر پولدار فرزند پولدار 

البته فقط بحث احتمال بیشتره پس برای همه صدق نمیکنه

شما وقتی پدر و مرد اول زندگیت مرد خوبیه پس شما انرژی و فرکانس همونو تو وجودت داری و ناخوداگاه همون افراد سر راهت قرار میگیرن

چون ناخوداگاه ذهنشونه ببین مثل اینکه احتمال ابنکه وقتی مادر پدر دکتر باشن احتمال اینکه بچه دکتر بشه ...

دقیقا همینطوره