2777
2789
عنوان

شبای جمعه و حاجت ❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 31 پست
ای خدا تو را قسم میدم به این شب جمعه زودتر منو راحت کن از این زندگی خسته شدم دیگه بسه کمتر زجر بکشم ...

انشالله خدا روزای خوب برات بسازه

از خدا مرگ هم بخوای راحت نمیده خیلی سخت تر از حاجتای خوب میده 

پس حاجت خوب بخواه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی به فکرت بودم. و از عمق قلبمم درکت می‌کنم. چی شد؟ قرار بود نامزد کنه؟ الان تا کجا پیش رفتن...

هنوز همونجوریه ..ولی من دیگ طاقت ندارم واقعا میخام داشته باشمش...مطمئنم دعاهای شما برام میگیره انقد ک همتون ب فکرمین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
منم دقیقا اینو میگم برا خدا ک کاری نداره اصلا خدا شده که ما بخواهیم ازشیه چیزایی با دعا بصلاحمون میش ...

اگ صلاح بود ک از اول خدا میداد خب دعا برا اینه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
واست خیلی دعا میکنم اجی ایشالا ایندفعه حاجتتو بگیری سوره حمد برای حضرت ام البنین زیاد. بخون

چشم عزیزم خیلی ممنون

برای منم دعا کنین 💞

چشم عزیزم 

هنوز همونجوریه ..ولی من دیگ طاقت ندارم واقعا میخام داشته باشمش...مطمئنم دعاهای شما برام میگیره انقد ...

از خدا می‌خوام که صلاحتونو در به هم رسیدنتون بذاره. خیلی وقته از تاپیک نازنینا میشناسمت، و از مشکلت خبر دارم. امیدوارم خدا خودش برات پا در میونی کنه عزیزدلم❤️

از خدا می‌خوام که صلاحتونو در به هم رسیدنتون بذاره. خیلی وقته از تاپیک نازنینا میشناسمت، و از مشکلت ...

فداتشم 🥺🥺 ممنونم گلم

2810