2777
2789

به حدی خون میخورم تو اوج جوانی  به طرز عجیبی  هرروز کارم محگم گریه کردنه  از همه طرف دارم مچاله میشم

هیچ کسی رو هم جز خدا ندارم   و این خیلی ترسناکه که تک  و تنها تواین دنیای ترسناک

عاشق اینم یکی دلداریم بده بکه عزیزم درست میشه ناراحت نباش   ازین حرفا واقعا یکم حالمو خوب میکنهه  ولی حقیقتا چون هیچ رو ندارم ....!!

یکیو میخوای چیکار خودت برو جلو آیینه وایسا بگو هیچکس از خودت مهمتر نیست نگران هیچی نباش خدا همه چی رو حل میکنه بسپار به خودش بخدا غیر از این چیزی نیست عزیزم نگران هیچی نباش خدا خیلی مهربونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکیو میخوای چیکار خودت برو جلو آیینه وایسا بگو هیچکس از خودت مهمتر نیست نگران هیچی نباش خدا همه چی ر ...

ممنونم الهی خوش ببینی  ولی واقعا تنهایی  وحشتناکه  جون من از همه طرف تحت منگنه لااقل هیچ بنی بشری رو ندارم   باعث امید ام تواین زندگی باشه

2805
ممنونم الهی خوش ببینی ولی واقعا تنهایی وحشتناکه جون من از همه طرف تحت منگنه لااقل هیچ بنی بشری رو ...

ببین تو خدا رو داری واقعا من معجزه هاشو دقیقه ۹۰ دیدم ته تاریکی ها روشنایی فوق العاده ست فقط خودتو بسپار به خدا یه جوری برات میچینه انگار هیچوقت ناراحت نبودی انشالله به زودی بیای بگی رسیدم به روشنایی زندگیم 

چه معجزه ای دیدی میشه تعریف کنی یکم دل گرم شم

عزیزم فقط اینو بدون من توی شرایطی بودم که انگار چهارطرفمو دیوار بتنی سفت و سخت گرفته بود انگار دنیا همه جاش برام تاریک بود کسی نبود فقط امیدم خدا بود دقیقا جایی که دیگه نفسای آخرم بود از گرفتاری و مشکلات خدا دقیقا از شکاف دیوارهای بتنی نور رحمتشو فرستاد برام امید داشته باش ادم با امید زنده ست سنی ندارم ۲۶ سالمه ولی اندازه هزارسال سختی کشیدم گرفتار بودم توی تاریکی گیرافتادم ولی همیشه خدا به موقع دستامو گرفته بلندم کرده توم همیشه بگو خدایا من کل زندگی وسرنوشتمو میسپارم به خودت چون تو بهتر مینویسی برام تمومه دیگه عزیزم