2777
2789
وای ببین من از این بیماری سر در نمیارم ولی منی که برای مریضیم کورتون مصرف می‌کنم ۶ ماه یبار تحت نظر ...

شنبه پیش متخصص غدد خوبی وقت گرفتم هر طور شده میرم پیشش اون همچین موردایی زیاد داشته ک مریضش بودن ببینم چی بهم میگه از ای بلاتکلیفی درم میاره 

تنها هورمونش پردنیزولون درسته ؟؟؟؟ من خوشبختانه کلیه کبد اینام سالمه دیابتم ندارم فقط قند خونم ب شدت ...

راجع به دارویی که استفاده می کنند، اطلاع دقیقی ندارم.‌

ولی شما حتما باید پیگیر درمان باشید و پزشک براتون تشخیص بگذاره. حتی اگه نمی تونید راه برید، کمک بگیرید و به پزشک مراجعه کنید. چون به هم ریختن هورمونها خیلی خطرناکه و اصلا چیزی نیست که بشه چشم پوشی کرد یا صبر کرد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راجع به دارویی که استفاده می کنند، اطلاع دقیقی ندارم.‌ولی شما حتما باید پیگیر درمان باشید و پزشک برا ...

چه خطراتی میتونه داشته باشه ؟؟؟

اره قطعا هر طور شده شنبه میرم دکتر 

2805
چه خطراتی میتونه داشته باشه ؟؟؟اره قطعا هر طور شده شنبه میرم دکتر

اگر ادیسون درمان نشه، می تونه باعث افت شدید فشار خون، آسیب دیدن ارگانهای داخلی و حتی شوک و مرگ بشه. 

اگر ادیسون درمان نشه، می تونه باعث افت شدید فشار خون، آسیب دیدن ارگانهای داخلی و حتی شوک و مرگ بشه.

پس همین راه نرفتنم افت شدید فشار خونه درسته ؟؟؟؟؟

اگه درجا هم بکشه خوبه لعنتی زجر کش میکنه من هنوز باورم نمیشه شیش هفت سالی ی بار سرما میخوردم نمیدونستم اصن بیمارستان چیه برام دعا کنید شنبه خبر خوشی بشنوم پیش این دکتره ک قراره برم چون خستم چهل روزه تو خونم چ نتونستم جایی برم دیگ خسته شدم چ تحمل ندارم 

پس همین راه نرفتنم افت شدید فشار خونه درسته ؟؟؟؟؟اگه درجا هم بکشه خوبه لعنتی زجر کش میکنه من هنوز با ...

احتمالا فشارتون پایینه، چون با راه رفتن دچار سر گیجه میشین.

خدا نکنه، امید به خدا که مشکلتون حل میشه. ببینید پزشکتون نظرشون چه هست.‌.. ولی حتی اگه ادیسون هم بود، خوشبختانه بیماری هست که با دارو کنترل میشه.

احتمالا فشارتون پایینه، چون با راه رفتن دچار سر گیجه میشین.خدا نکنه، امید به خدا که مشکلتون حل میشه. ...

یه سوال میپرسم خانم دکتر خدایی راستشو بهم میگید 

به نظرتون با دارو میشم اون ادم سابق دوباره من طبق ازمایشام سی روز بستری نسخع پزشکا ی چیزی فهمیدم 

که غده هام و کلیم سالمه این داروام ک برام نوشتن هفتگی دوزش کم میشد تا به صفر برسه اما به صفر ک رسید اون روز خیلی حالم بد شد خواستم بمیرم به نظرم باید ماهانه دوزشو کم کنن

یه سوال میپرسم خانم دکتر خدایی راستشو بهم میگید به نظرتون با دارو میشم اون ادم سابق دوباره من طبق از ...

عزیزم من پزشک نیستم. دکترام در یکی از رشته های علوم پزشکیه و کار تحقیقاتی انجام میدم. مطمئنا پزشکتون با توجه به تاریخچه ای که می گیرن، معاینات، جواب آزمایشها و شاید آزمایشات تکمیلی می تونند راهنماییتون کنند. ولی در هر صورت، اگر مشکل ادیسون باشه، قابل کنترل هست  و بیمار می تونه کم و بیش زندگی عادی داشته باشه.

عزیزم من پزشک نیستم. دکترام در یکی از رشته های علوم پزشکیه و کار تحقیقاتی انجام میدم. مطمئنا پزشکتون ...

ایشالا خدا بهتون سلامتی بشه دکتر دکتره از نظر من فرقی نداره و بسیار بزرگواری کردید وقت گران بهاتون دراختیارم گذاشتید و براتون مهم بود امیدوار تر شدم کمی ب نظر من جهان بر پایه انرژیه ای لعنتیم منو افسرده کرده شدید وگرنه میدونم اگ مغزم صد در صد مطمئن باشه ک خوب میشم صد درصد خوب میشم اما ای شیطان صفت کاری میکنه چشا ادم هر لحظه خیس باشه چون یکی از عوارض افسردگی شدید چون کورتیزول مسئول استرس هم هست زورم از این داره خانم دکتر من شیش ماهم بوده پدر مادرم فوت شدن همش بدبختی بوده پیش مادر بزرگم بزرگ شدم الا تو بیست پنج سالگی زمین گیر شدم 

ایشالا خدا بهتون سلامتی بشه دکتر دکتره از نظر من فرقی نداره و بسیار بزرگواری کردید وقت گران بهاتون د ...

زنده باشید. خدا پدر و مادرتون را رحمت کنه. متاسفانه زندگی منصفانه نیست...چه میشه کرد.

امید به خدا که مشکلتون به زودی حل میشه و سلامتیتون را دوباره به دست میارید. اصلا به خودتون تلقین نکنید زمین گیر شدید. این مشکل احتمالا به خاطر افتادن فشار خونتون هست و با تنظیم هورمون ها، برطرف میشه.

زنده باشید. خدا پدر و مادرتون را رحمت کنه. متاسفانه زندگی منصفانه نیست...چه میشه کرد.امید به خدا که ...

ایشالا خواهرم اره زندگی خیلی بده .....ایشالا شنبه همین موقع پیام بدم مشکلم ی چیز عادیه و راه رفتنم درست شده و مشغله فکری ندارم ...مطمئنم ای اتفاق میوفته بازم ممنونم شما فوق العاده ادم خوبی هستین اره سعی میکنم روحیمو بالا نگه دارم اما خیلی سخته ی چیزی میگم ی چیزی میشونید 

ایشالا خواهرم اره زندگی خیلی بده .....ایشالا شنبه همین موقع پیام بدم مشکلم ی چیز عادیه و راه رفتنم د ...

امید به خدا