2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
چی میخوای بدونی؟

خدارو واقعا شکر که جواب دادین چون خدا میدونه چقد حالم بده چه افسردگی گرفتم .و حالم چطوریه یه توضیح تقریبا کامل میدم 

من برا افزایش وزن داروی کورتون مصرف میکردم ی شب چشام درد گرفت و دیدم دیگه نمیتونم حتی تکون بخورم برم دستشویی داخل بیمارستان بستری شدم ریم عفونت شدید کرده بوده و علائم کورتیزول بالا داشتم همه فکر کردن کوشینگ خودمم فکر کردم کوشینگه بعد بیست روز بستری ک انواع سرمو دارو زدن مرخصم کردن بیست چهارم مهر تنها پیشرفتم این بود بدون اکسیژن نفس میکشیدم و در حد دستشویی بلند میشم اما بعد دو دیقه جوری سرم گیج میره چشام سیاهی میره میخوام بخورم زمین باید دراز بکشم یعنی ارزوم شده فقط فقط برم ی سوپر مارکت همین ازمایشام ب یه نفر گفتم از بیمارستان گرفت فهمیدم من کورتیزولم پایینه ن بالا کورتیزولم رو پنج نیم بود یعنی از استاندارد پایین تر فک کنم ادیسونه و قند خونم میفته و برا این نمیتونم راه برم 

سوالم اینه این بیماری لعنتی درمان داره؟درمانش چقد طول میشکه این مشکل راه رفتن چیه اخه ایا درست میشه 

بیماری ادیسون؟

یعنی خانم دکتر خدا میدونه حالم چطوره حس میکنم یه لحظه چشاتون ببنیدید بهش فک کنید ...فک کنید ادم تو ۲۵سالگی توانایی راه رفتنشو از دست بده اونم منی ک ورزشکار بودم یعنی دارم دیوونه میشم 

بله توضیحات کامل دادم ی دیقه اگع میشه مطالعه کنید

ما یکی دوست داریم که متاسفانه هر دو پسر بچه شون در فاصله دو سال تشخیص این بیماری را گذاشتند. پسر بزرگتر اول دیابت نوع اول گرفت و بعد از دوسال ادیسون، پسر کوچکتر هم از تابستون علائم شروع شد که رنگدانه های پوست به شدت زیاد شد، تغییر خلق و خو و افسردگی و خستگی و ...الان هر دو دارند هورمون می گیرند که جایگزین کورتیزول بشه. قبل از اینکه صبح از خواب بیدار بشن، بهشون تزریق می کنند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ما یکی دوست داریم که متاسفانه هر دو پسر بچه شون در فاصله دو سال تشخیص این بیماری را گذاشتند. پسر بزر ...

تنها هورمونش پردنیزولون درسته ؟؟؟؟ من خوشبختانه کلیه کبد اینام سالمه دیابتم ندارم فقط قند خونم ب شدت میفته به خاطر دارو کورتو استرویید اوطور شدم هورمونام ب هم ریخته اما مشکل غدد ندارم ....این راه رفتن داره دیوونم میکنه وگرن هر روز دکتر بودم تا بالاخره راهی پیدا شه 

بیماری دو فرم اولیه و ثانویه داره (بسته به اینکه دلیل بیماری مربوط به غدد فوق کلیوی هست یا هیپوفیز). نوع اولکه این بچه های دوست ما هم درگیر هستند  اتوایمیون هست و درمان نهایی فعلا وجود نداره. ولی قابل کنترل هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خدارو واقعا شکر که جواب دادین چون خدا میدونه چقد حالم بده چه افسردگی گرفتم .و حالم چطوریه یه توضیح ت ...

وای ببین من از این بیماری سر در نمیارم ولی منی که برای مریضیم کورتون مصرف می‌کنم ۶ ماه یبار تحت نظر پزشک ۲ دوز مصرف می‌کنم. مریضیت بخاطر کورتونه؟

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

وای ببین من از این بیماری سر در نمیارم ولی منی که برای مریضیم کورتون مصرف می‌کنم ۶ ماه یبار تحت نظر ...

اره به خاطر مصرف طولانی کورتون ب وجود اومده جالبیشم اینه درمانش کورتون فک کنم کورتون میخورم حالم خیلی بهتر میشه

2810