2777
2789
عنوان

پسره میخواس بحثو بکشه سمت پریود من😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 58 پست
پریود چیز بدیه؟چرا ازش هیولا میسازید؟

خب بعضیا دوست ندارن یه پسر از چیزای خصوصی بدنشون خبرداشته باشه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پریود از کی تا حالا اندام شد ؟

پریود از کجا میاد از کدوم اندام میاد ؟ مگه مربوط به اندام تناسبی خانوم نمیشه؟  پسرا مغزشون کشش جنسی داره

اصلا اسی میگه پریود نبودمممم 

پسره ذهنش رفته سمت اون و ول نمی‌کرده 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
پریود چیز بدیه؟چرا ازش هیولا میسازید؟

دسشویی رفتن هم چیز بدی نیست و برای بدن لازمه ولی مگه آدم هر بار که میره دسشویی به همه اعلام میکنه 

حالا پریودی سخت تره درست ولی لازم نیست همه بدونن در حد شوهر یا خانواده کافیه

فقط فاز خانومایی که دفاع کردن😂😂الان یه دختر از مسائل جنسی پسر صحبت کنه بنظرتون عادیه؟چون اونم طبیع ...

تاثیر اینستا و مجازی گردی و فاز روش‌عن‌فکری گرفتنه

امضا ندارم اثر انگشت زدم
بابا من اصن فکرم اون سمتا نبود😐اون منحرفش کرد

عیب نداره توم جوابش رو دادی 

گفتی چون سرم تو گوشی بود و اینا 

ولی خوب این قضیه تازگی ها خیلی داره عادی سازی میشه تو اینستا سر بزنی پره پست پریودی اینم فکر کرده برای همه راحته

تاثیر اینستا و مجازی گردی و فاز روش‌عن‌فکری گرفتنه

اینا دقیقا مثال بارز زن علیه زن هستن جالبه خودشونو فمینیست میدونن 

زن عاقل هیچوقت جلو یه پسر صحبت از  مسائل خصوصی رو عادی نمیدونه چون اکثرا پسرا لذت میبرن نه اینکه برا اطلاعات عمومی بپرسن 

اینا دقیقا مثال بارز زن علیه زن هستن جالبه خودشونو فمینیست میدونن زن عاقل هیچوقت جلو یه پسر صحبت از ...

متاسفانه اکثر آدما خیلی راحت و سریع تحت تاثیر رسانه قرار میگرن و رسانه کنترلشون می‌کنه... اما خوشبختانه هر چی یه سری رفتار ها و افکار عادی و فراگیر بشه بیشتر امیدوار میشم که آخرالزمونه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم