بچه ها چن وقت پیش فهمیدم شوهرم شماره دوستم رو تو گوشیم برداشته و داده دست خواهرزادش ک بهش پیام بده(دقیقا نمیدونم هدفشون چی بود)من فیلم گرفتم از صفحه چت شوهرم و خواهر زادش ک شوهرم گفته بود بگو تد خیابون دیدمت و اسمت چیه و فلان!!!!خواهر زاده شوهرم ۲۰سالشه بسیار بسیار بچه پرو تشرف داره و تا حالا ۱۰۰بار پشتم حرف زده ک من چیزی ب روش نیاوردم
خلاصه من فیلمو برداشتم و ب شوهرم نشون دادم و گفتم جریان چیع؟؟با اینکه شماره هاشونم بود ولی زیر بار نرف!!!!!!!
شوهر دوستم خییییلی آومتعصبی هس و دوستمم خیییلی ماهه و اصلا تو این خطا نیس!!!!ب شوهرم گفتم خواهر زادت پاشو بذارع اینجا میرم پیش شوهر دوستم!!!ابچه ها ی شب خودمو زدم خواب دیدم شوهرم یواش رفت سر گوشیم و یکمباهاش ور رف(رمزشم نداره)صب پاشدم دیدم فلش کرده گوشیمو!!!!خلاصه دعوامون بالا گرف و از خونه رفت و رفته پیش ننه باباش و منو بچه کوچیکمو چن وقتع جا گذاشته!کسی همتو اینشهر ندارم
بخدا دارم روانی میشم گفتم یا مث ادم زندگی کن یا بریم درخواست طلاق توافقی بدیم ک ب زور من اومد و برامونوقت مشاوره گذاشتن!!!!!بچه ها انققققققد خانوادشو علیه من پر کرده ک اونام ضد منن و میگن طلاق بگیر!
مناصنضعف نشون ندادم سر طلاق و گفتم دیگهههه تحمل ندارماین چن ساله پدرمو دراوردین!!!(ب خانوادمهییییچی نگفتم)
پولم۲روز یکبار ۲۰۰ میزنه فقط
یعنی الان اگه من برم پیش شوهر دوستم پدرشونو درمیاره
از تنهایی دارم میمیرم