2777
2789

بچه ها چن وقت پیش فهمیدم‌ شوهرم شماره دوستم رو تو گوشیم برداشته و داده دست خواهرزادش ک بهش پیام بده(دقیقا نمیدونم هدفشون چی بود)من فیلم گرفتم از صفحه چت شوهرم و خواهر زادش ک شوهرم گفته بود بگو تد خیابون دیدمت و اسمت چیه و فلان!!!!خواهر زاده شوهرم ۲۰سالشه بسیار بسیار بچه پرو تشرف داره و تا حالا ۱۰۰بار پشتم حرف زده ک من چیزی ب روش نیاوردم

خلاصه من فیلمو برداشتم و ب شوهرم نشون دادم و گفتم جریان چیع؟؟با اینکه شماره هاشونم بود ولی زیر بار نرف!!!!!!!

شوهر دوستم خییییلی آوم‌تعصبی هس و دوستمم‌ خیییلی ماهه و اصلا تو این خطا نیس!!!!ب شوهرم گفتم خواهر زادت پاشو بذارع اینجا میرم پیش شوهر دوستم!!!ابچه ها ی شب خودمو زدم خواب دیدم‌ شوهرم یواش رفت سر گوشیم و یکم‌باهاش ور رف(رمزشم نداره)صب پاشدم دیدم فلش کرده گوشیمو!!!!خلاصه دعوامون بالا گرف و از خونه رفت و رفته پیش ننه باباش و منو بچه کوچیکمو چن وقتع جا گذاشته!کسی هم‌تو این‌شهر ندارم

بخدا دارم روانی میشم گفتم یا مث ادم زندگی کن یا بریم درخواست طلاق توافقی بدیم ک ب زور من اومد و برامون‌وقت مشاوره گذاشتن!!!!!بچه ها انققققققد خانوادشو علیه من پر کرده ک اونام ضد منن و میگن طلاق بگیر!

من‌اصن‌ضعف نشون ندادم سر طلاق و گفتم دیگهههه تحمل ندارم‌این چن ساله پدرمو دراوردین!!!(ب خانوادم‌هییییچی نگفتم)

پولم‌۲روز یکبار ۲۰۰ میزنه فقط

یعنی الان اگه من برم پیش شوهر دوستم پدرشونو درمیاره

از تنهایی دارم میمیرم

وای این چه کاری بود شوهرت کرد

انگیزشون چی بود از اینکار

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اخلاق مزخرفی داره شوهرت 

هدفش از خراب کردن زندگیتون چیه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

طلاق بگیر برگرد شهر خودت پیش؟خانوادت .. 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
وای این چه کاری بود شوهرت کردانگیزشون چی بود از اینکار

بردن آبروی زنا متاهل و خراب کردن زندگیش 

اینجور که اسی گفت پسره پشت اسی هم حرفا زده پس کار عادیه براشون 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
بردن آبروی زنا متاهل و خراب کردن زندگیش اینجور که اسی گفت پسره پشت اسی هم حرفا زده پس کار عادیه براش ...

این مرد بودنش تو زندگی آدم سمه به خدا

حالم بهم خورد

چقدر کثیفه

مشخصه خودشم اینکارست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خریتتتت!!!!بخدا بچم انقد گف بابا کجاس بابا کی میا کم اوردم

فقط برو خودت و این بچه رو نجات بده چیه این دیونه اه عصابم خورد شد

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
2810