2777
2789
عنوان

تو بارداری چند کیلو میشه برداشت

62 بازدید | 12 پست

سلام. من ۱۸ هفتم دو ساعت پیش یک پلاستیک میوه رو از خونه بردم خونه همسایه.۷ تا سیب بزرگ و ۷ تا نارنگی.

من لاغر و ضعیفم و با آی وی اف باردار شدم. مشکلی پیش میاد؟کلا از اولش استراحت کردم خودم بدون اینکه دکتر بگه

نه واسه اینقدر مشکلی پیش نمیاد ولی اگه حساسی دیگه چیزی برندار....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اره خیلی وسواس دارم هم خودم هم شوهرم اینم تا بردم پشیمون شدم

استرس نگیر گلم...بدترین چیز تو بارداری استرس هست...از این به بعد کاری که بعدش وسواس میشی نکن....چیز سبکی بوده....من سربارداری اولم نمی‌دونستم حامله ام چه چیزهای سنگینی بلند کردم....وقتی فهمیدم خیلی دقت کردم...چیزی نمیشه گلم...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰
اگر خدایی نکرده مشکلی باشه تو ۱۸ هفته چه علائمی داره؟من امروز سونو بودم شکر خدا خوب بود

عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد باور کن...فقط میگم چون حساس هستی از این به بعد برندار....خداوند خودش مراقب بچه هست....فکرای منفی نکن.‌‌سونو هم که رفتی پس بی دلیل استرس نگیر...

مرسی عزیزم الان که گفتی آروم تر شدم

آفرین همینه...دیگه اصلا فکرشو نکن ...به جاش به نی نی گل فک کن انرژی بگیری...انشالله به سلامتی بگذرونی♥️🥰

فدات شم توکل به خودشسونو رو صبح رفتم شی بارو برداشتم

فقط تو بارداری آروم باش،استرس از خودت دور کن ...مطالعه کن...فیلم ببین هرچی حالت رو خوب می‌کنه...حتی شاید صحبت با یه دوست...تا میتونی به خودت حس خوب بده...

قربونت بررم مرسی😘😘😘

فدات

فقط تو بارداری آروم باش،استرس از خودت دور کن ...مطالعه کن...فیلم ببین هرچی حالت رو خوب می‌کنه...حتی ...

آره واقعا از بس استرسیم بچه تو سونو نمیچرخید 

الان خیلی بهتر سه ماه اول بدتر بودم