سلام
با توجه به اینکه خیلی درخواست دادین بهم که در مورد فوت مهدیه بگم...
با اینکه خیلی توهین کردین که دروغ میگم و...
بخوام بگم چیشد که مهدیه فوت کرد😭💔
با یه نفر تا ازدواج پیش رفت اون پسره ترکش کرد... که این مهم نیست.
بعد از چند وقت تهدید شده بود که عکسای خصوصیش پخش میشه توسط نامزدش نه یه نفر به یه نحوی به عکساش دسترسی پیدا کرده بود که گفت پخش میکنم اگه باهام تو رابطه نیای و...
اینم از ترس آبروش قبول میکنه تا که همون شب به یه نحوی داداشش پیاما رو میبینه و شروع میکنه به زدن مهدیه 😭
خیلی بد میزنتش خیلی😭💔 که باعث مرگش میشه
با اون نفر هم که تهدیدش کرده دعوا میکنه. مهدیه تو یه خانواده ای بود که پدر مادرش از سه سالگی مرده بودن بر اثر گاز گرفتگی 😔🖤
این و یه برادر مونده بودن که بیشتر از این وارد جزئیات نمیشم چون همینجوریشم شناسی شده
اون شب ساعت ۴ صبح بود که مهدیه بهم زنگ زد صداش میلرزید😭
میگفت تروخدا بیا منو ببر دکتر
یه پتو فقط دورش بود که اون پتو برای من شده خنجر قلبم😭💔
وقتی دیدیمش صورتش داغون بود دستشم خورد شده بود استخونش ازش که پرسیدم جون نداشت حرف بزنه پاهاش به شدت سرد بود خودشم چشاش بسته سریع بردمش بیمارستان به بیمارستان که رسید خون بالا آورد از دخترخاله هاش شنیدم داداشش اینو زده که به این روز افتاده😔
پرستارا سریع بردنش یکی شون گفت خون ریزی داخلی کرده 😭
اون شب هرجا میرفتم یکی میگفت اتاق عمله یکی میگفت تو کماس تو بخش Icu هیچکی جواب درست بهم نداد دقیقا ساعت ۶ صبح یکی از پرستارا گفت برو لباس مشکی تو بپوش متاسفم 😭😭😭
تمام خاطرات ۳ سال دوستیمون از جلو چشمام رد شد فقط داد میزدم میگفتم مهدیه بلند شو ببیننت بیا ببین چی میگن😭
اره بهترینم رفت 🖤
سر یه تهدید🖤
یه هفته هم نشده بود ۱۸ سالش شده بود🖤
این بود تموم داستان...
خواهش میکنم درخواست عکسش درخواست اعلامیه و سنگ قبرشو نکنین شناسایی میشه همینجوری خانوادش غیرتی ان که همین غیرتی بودن گلشونو پر پر کرد😭
فقط یه صحبت اخرم با اون پسراییه که یه دخترو تهدید به پخش عکسش میکنن ممکنه یه همچین حادثه ای به وجود بیاد داغش بمونه به دل خانوادش😭نکنین ترو به خدا ترو به هر دینی که دارین نکنین😭رفیقم به خاطر یه تهدید از پیشم رفت اون چه گناهی کرده بود اخه😔
ببخشید زیاد شد
بخاطر درخواست خیلی زیادتون گفتم نه از پر بازدیدی چیزی به من میرسه نه هیچکی
لطفا یه صلوات هم براش بفرستین 😔