2777
2789
عنوان

حسرتتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مگه حل نشدنیه پروتز کن

اولا مجردم دوس ندارم فعلا

ثانیا از پروتز بدم میاد شرایطشم هی باید عوضش کنی

و کلا دلم میخواد خود بدنم زنونه باشه نه چیزی برم بکارم

من همیشه تو حسرت اینکه چقد دخترای نوجون براشون قشنگه سایزشون یواش یواش زیاد میشه هی سوتی...ین بزرگتر میخرن

من هیچوقت این روزا رو تجربه نکردم از اول تا اخر کوچکترین سایز 

سرتو خم کن ببین خدا چه نعمتی داده بهت نون شب نداشتنم سخته ولی ..

منم کوچیکند

قدم کوتاهه

صورتم بیبی فیسه

هیکلم کوچیک ولی عاشق خودمم

ی بیماریهایم دارم

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
2805
به نظرم درد منو نکشیدی و زیادی قضاوت میکنینمیفهمی چی میکشم

منم کوچیکند گفتم بخون

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              
سرتو خم کن ببین خدا چه نعمتی داده بهت نون شب نداشتنم سخته ولی ..

والا الان میخواستم از مجبوری کوکو بخورم بعد روغن نداشتم پولم ندارم کارتم صفر مجبور شدم تخم مرغ ابپز بخورم وقتی لاغر بشی سینه هم آب میشه 

به خدا عقل نداری خوشی زده زیر دلت مشکل ندیدی به این میگی مشکل پسرایی که زیر پستا پیام میذارن ی مشت ا ...

میدونی چون من جزو اقلیت جامعه زنا محسوب میشم و کمتر کسیه دردی مشابه من داشته حس میکنم کسی نمیفهمه چی دارم میگم 

چون خودتون درد منو نداشتید 

درد اینکه بخوابید قفسه سینتون شبی مردا بشه تخت 

سواره کی میفهمه حال پیاده رو ..

والا الان میخواستم از مجبوری کوکو بخورم بعد روغن نداشتم پولم ندارم کارتم صفر مجبور شدم تخم مرغ ابپز ...

منم برا یک ساعت آرامش التماس خدا میکنم 

منم کوچیکندقدم کوتاههصورتم بیبی فیسههیکلم کوچیک ولی عاشق خودممی بیماریهایم دارم

کوچک در حد تخت که نیستی 

خیلیا کوچکن ولی تخت و ۶۵ نیستی که 

سینه ظریف با تخت فرق داره 

کوچک در حد تخت که نیستی خیلیا کوچکن ولی تخت و ۶۵ نیستی که سینه ظریف با تخت فرق داره

نه تختند میگم که زیادی بیکاری 

2810