2777
2789
عنوان

گفت خواب دیدم مرده زاییدی

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 24 پست
ولش کن بابااولا هیچ خوابی صورت واقعی نداره و تمثیل یه مسئله ای هستانشااله خیرهولی کارش جالب نبود که ...

میدونه من به خواب حساس شدم چندبارم جلوش گفتم

دو روز پیشم که داشتم با ذوق سیسمونی ها را نشون میدادم یه لبخندی زد گفت حالا پیشاپیش زیاد ذوق نکن میگن شگون نداره

نمیدونم خرافاتی هست یا قصدش آزار؟آخه چرا باید قصدش آزار یه زن باردار اونم زن داداشش باشه؟

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
خواهر شوهرت یا بی‌شعوره یا بی رحمه در هر صورت چطور دلش آمده اینو گفته توکلت به خدا باشه قطعا خ ...

منم نمیدونم فازش چیه

وسط بگو بخند یهو یه حرفی میزنه حال آدم دگرگون میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ولش کناچرا تو فکرتو مشغول یه ادم حسود میکنی؟؟واقعا متوجه نشدی تا الان حسودیتو میکنه؟؟کاری که گفت ...

چه بد که آدم به زن داداشش حسادت کنه

ایشالا فندقی را بغل میگیرم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونه من به خواب حساس شدم چندبارم جلوش گفتمدو روز پیشم که داشتم با ذوق سیسمونی ها را نشون میدادم یه ...

بعضیا مشکل روانی دارن،اینو به توهین نمیگم واقعاهست که میگم،ازاین کار لذت میبرن،اهمیت نده

2805
بعضیا مشکل روانی دارن،اینو به توهین نمیگم واقعاهست که میگم،ازاین کار لذت میبرن،اهمیت نده

چه آدماییی...

آخه زن باردار استرس خودش را داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
براش عروسک خریدم🥺🥺🥺منتظرم بغلش کنماصلا یه حالت بدی شدمکل ذوقم خراب شد

عزمزم ناراحت نباش   صدقه بده بسپار به خدا     حالت خوبه مشکلی نداری    من ۵ ماهگی  کیسه آبم پاره شد بچه تقریبا سقط شد فقط بخیه های سرکلاژم نگهش داشت دکتر گفت کاری از دستم بر نمیاد فقط صبر کن ببینیم چطور میشه چند بارم به خاطر شرایطم دکتر گفت این بچه رو سقط کن خطرناکه   گفتم خدا داده عقلش از ما بیشتره هر چی خدا مقدر کرده همونه وظیفه من اینه تلاشمو بکنم  ۹ ماه درد کشیدم  دردم اونقدر بود که از شدت درد نمیتونستم نفس بکشم میگفتم خدایا اونقدر درد بهم بده بتونم جیغ بزنم یا گریه کنم   خدا خواست منم برای خواست خدا جنگیدم  پسرم صحیح وسالم دنیا آمد    تو هم بجنگ برای بغل کردنش سلامتیش شادی و آرامش عزیزات    

ولش کن،اصلا ابدا بهش فکر نکن،برای خودتو وبچت ضرر داره،بحق فاطمه زهرا سالم بچتو بغل بگیری

ایشالا🥺

مرسی مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزمزم ناراحت نباش صدقه بده بسپار به خدا حالت خوبه مشکلی نداری من ۵ ماهگی کیسه آبم پاره شد ...

واااای عزیزم🥺🥺چقدر سختی تحمل کردی ولی شکرخدا که نی نی نازت سلامت اومد بغلت😍

خداحفظش کنه.ایشالا شاهد خوشبختی و موفقیتش باشی

منم سر این یکی خیلی سختی کشیدم همه گفتن بنداز و... چون بچه سومم بود و شوهرمم از ازدواج اولش یه بچه داره گفتن بچه چهارم میشه و خرج داره و... ما وضع مالیمون عاالی نیس ولی جوری نیست از پس خرج بچه برنیایم.خیلی گفتن بنداز خصوصا وقتی فهمیدن دختر هست.

من گفتم با وجود جلوگیری باردار شدم حتما حکمتی داشته،خدا خواسته،خیلی دوسش دارم جنگیدم با همه جنگیدم ولی تو دلم نگهش داشتم تسلیم حرف و دخالت بقیه نشدم.ایشالا این مدتم به خوبی بگذره و بغلش کنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40