2777
2789
عنوان

پسری که پشت مامانش حرف میزنه😐😐😒

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 60 پست
اینکه گفت مامانم بلد نیس درست کنه اونم با ی لحن متاسفی😐

حالااون بنده خداگفته بلدنیست بابای دخترم می گفت ازغذاهای مامانم حالم بهم می خوره نمی تونم بخورم همیشه بیرون غذامی خوردم والاراستم می گفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب نباید ضعف مامانشو جلو ی دختر غریبه بگه😐اونم وقتی دارم از مامان خودم براش تعریف میکنم😐😐

چه ضعفی گلم؟؟؟ شاید چیزای دیگه رو بهتر از شماها درست میکنه. یدونه فسنجون بلد نبودن ضعفه؟ شمام تمام غذاهای جهانو بلدی؟

2805
هی میخواس بحثو بکشه سمت پریود من😐

داشتم میگفتم دیشب نخوابیدم و شب قبلشم نخوابیدم...

سهو هی گفت چرا و پیگیر شد برا اینکه ولم کنه گفتم خودم دلیلشو میدونم یهو گفت اهاااااا

و بعد هی فوکوس کرد و گفت دخترا گناه دارن و فلان😐

منم بحثو عوض کردم دوباره برگشت سرش😐😐

وا الان چی گفت؟گفت مامانم بلد نیست درست کنه خب مادر منم بلد نیست نفهمیدم کجاش عجیبه؟

به خدامنم بلدنبودم تازه یادگرفتم چون خودم دوس نداشتم نپخته بودم بلدنبودم مهمون داشتم به دوستم گفتم بهم یاددادپختم یادگرفتم

داشتم میگفتم دیشب نخوابیدم و شب قبلشم نخوابیدم...سهو هی گفت چرا و پیگیر شد برا اینکه ولم کنه گفتم خو ...

من رفتم دوباره برگشتم 

دخترم تو چندسالته؟

معلومه پسرا هر بحثی رو به سمت موضوع خاصی که میخوان میبرن

ولی شما هم رو خودت کار کن 

یه غذا بلد نبودن عیب نیست 😊

2810