2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی من و کاهش وزن دلخواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 91 پست
ممنون تست کردید تاپیک بزنید من سرویس کامل بدون استفاده دارم سیاه میشن میخام ازقیافه نیفته زود

چشم اگر یادم موند نیام همبنجا میگم

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قدم بعدی این بود که رژیم فستینگ گرفتم و سبک تغذیه خانواده روهم عوض کردم و برای این کار اولین کاری که ...

دلت میاد بستنی و شیرینی رو پس بزنی ☹️☹️🥺🥺

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
همین قدم های کوچیک برای ترمیم قلب خسته و روح در هم شکستم مثل قطره های بارونی بود تو دل کویر 💔اینا ر ...

عزیزم برات خوشحالم امیدوارم همیشه سالم باشی هم جسمی هم روحی

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..
همین قدم های کوچیک برای ترمیم قلب خسته و روح در هم شکستم مثل قطره های بارونی بود تو دل کویر 💔اینا ر ...

حالا هم دمت گرم عزیزم

دلت میاد بستنی و شیرینی رو پس بزنی ☹️☹️🥺🥺

من به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد که الان جای گفتنش نیست روده تحریک پذیر گرفتم و به اجبار چند سالی بود نمیخوردم الان دیگه کلا گذاشتمش کنار 😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آفرین که اراده کردی و پیگیر بودیحال خوب الانت جایزه اینه که توی سختی خودتو‌گم‌نکردیدستت روی سر همه آ ...

الهی راه بر همه روشن بشه و ممنون از دلگرمیت دوست معربونم 🌹

عزیزم برات خوشحالم امیدوارم همیشه سالم باشی هم جسمی هم روحی

ممنون دوست مهربونم 🌹❤️

حالا هم دمت گرم عزیزم

ممنون دوست مهربونم ❤️🌹با اشک جواب محبتتاونو میدم 

نمیدونم چرا با هر حرفی اشکم میاد انگار دل نازک شدم ☹️

من به خاطر مشکلاتی که برام پیش اومد که الان جای گفتنش نیست روده تحریک پذیر گرفتم و به اجبار چند سالی ...

اشکال نداره حالا هم چیز خاصی نیستن به جاش کشمش بخور خخ

2810