2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی من و کاهش وزن دلخواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 91 پست
منم سرخکن میخام سرویس قابلمه میخام

الهی 💔کم کم پول جمع کن قابلمه هم میتونی تکه تکه بخری همین ستی که من خریدم تک فروشی هم داشتن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پول ندارم شما رو نمی‌دونم

تغییر سبک زندگی واقعا ربطی به پول نداری همین قدم هتی کوچیکی که بر میداری برای خودت خیلی ارزشمنده مثلا سرخکن نداری اما میتونی بیشتر غذذهاتو آبپز یا با روغن خیلی کم بپزی

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
میشه عکس بزارید من میخام چدن بگیرم

نشد سرویس کاملشو بذارم من اینو ست کاملشو خریدم 

آره من خودم چالش غذای بدون روغن راه انداختم حتی عادت اشتباه سرخ کردن سبزی وفریز کردن اون کبد همسرم چ ...

عالیه 🌹اضافه وزن هم داری

مبارک باشه این ها سیاه نمیشن میخواستم چدن بگیریم این بهتره اینو بگیریم زیاد اطلاع ندارم

من راستش درباره چدن زیاد تحقیق نکردم اونم میگن خیلی عالیه 

این داخلش سیاهه کف لیزری و نچسبه فعلاراضی ام اما برمیگشتم عقب ست کاملشو نمیخریدم فقط ۳تکه میخریدم 

نه نرمالم هیچوقت نمی‌زارم زیاد بشم ولی همسرم صد کیلو

ای وای ماشالله اما حتما سعی کن ترغیبش کنی  وزنشو بیاره پایین خدایی نکرده ناراحتی قلبی یا سکته و حتی همین کبد ورب خطرناکه

2810