2777
2789
عنوان

تغییر سبک زندگی من و کاهش وزن دلخواهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 91 پست

استارتر، ممنون از تاپیکت. مثل یه تلنگر بود برام. موفق باشی. ممنون از راهنماییات

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
اشکال نداره حالا هم چیز خاصی نیستن به جاش کشمش بخور خخ

😂😂چه دلداری قشنگی 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر، ممنون از تاپیکت. مثل یه تلنگر بود برام. موفق باشی. ممنون از راهنماییات

ممنون از نگاه زیبای شما عزیزم ❤️

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آفرین👌منم وزنمو کم کردمو و قابلمه هامو عوض کردم البته قابلمه های کوچیک گرفتم برای مصرف خودمون و هر ...

عزیزم چه خوب که به فکر خودمون باشیم هر چند با کارهای کوچیک 🌹

ممنون دوست مهربونم ❤️🌹با اشک جواب محبتتاونو میدم نمیدونم چرا با هر حرفی اشکم میاد انگار دل نازک شدم ...

دورت بگردم 🥺❤️ غصه نخور 

این روزا هم میگذره 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

سلام عزیزم چقدر عالی😍مطمئنا تاثیراتش خیلی زیاده 

من و همسرمم یه مدت بود تازه شروع کرده بودیم اینارو

خودم پیاده روی

خوردن سبزیجات و سالاد رو و حذف قند و‌کم روغن رو

اما من مشکلم بیشتر غذا پختن بود بدون روغن

ایر فرایر ندارم و تنوع غذاها کم بود برام معضل شده بود غذا پختن

الان هم باردار شدم و بخاطر تهوع همشون کنسل شده

روغن های صنعتی رو هم حذف کنین خیلی خوب میشه با ارد سفید

به نظرم به این روتینا کتاب های مفید خوندن هم اضافه کنید 

اگر خواستین چنتا رو معرفی کنم که همسرم میخونه و زندگی رو‌ واقعا متحول کرده

ببخشید جنس قابلمه تو مصرف روغن تاثیر داره

آره خیلی وقتی تفلونش خراب باشه یا جتسی باشه که بچسبه مجبوری هی روغن اضافه کنی 

سلام عزیزم چقدر عالی😍مطمئنا تاثیراتش خیلی زیاده من و همسرمم یه مدت بود تازه شروع کرده بودیم ایناروخ ...

عزیزم چه خوب که گفتی و بهم امید دادی 🌹بله با کمال میل چون خودم خیلی کتاب دوست دارم ممنون میشم 

انشالله نی نی هم سلامت بیاد بغلتون 

دورت بگردم 🥺❤️ غصه نخور این روزا هم میگذره

الهی راه بر همه هموار بشه 🥺🌹

کسی از اینطور تاپیکها استقبالی نمیکنه اما امیدوارم اگر کسی دید و به دردش خورد برام دعا کنه

عزیزم عکس قابلمه هاتم بذار روش کار سرخ کن رو هم بگو عزیزم منم میخوام تغییر کنم ان شاءالله

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم عکس قابلمه هاتم بذار روش کار سرخ کن رو هم بگو عزیزم منم میخوام تغییر کنم ان شاءالله

نمیدونم چرا نمیشه عکس کاملشو بذارم اگر اینستا داشته باشید من از پیج مارکو تجارت خرید کردم البته من خضوری رفتم اونجا هم سرخ کن وهم قابلمه روگذاشته 

2810