بدون اجازه شوهرم طلاهامو فروختم بعد اون طلا فروشه کل پولم رو نزد هی طولش داد سه چهار روز دیدم حرفای بی ربطی میزنه پیش خودم گفتم بذار با خوبی و خودمونی باهاش حرف بزنم شاید پولمو زد بعد که زد بلاکش میکنم بعد ظهری شوهرم یدفعه پیامارو دید چشاش قرمز شده بود زد تو سر خودش کلی هم حرف بهم زد نمیدونم چیکار کنم الانم امشب میخواد بره یه شهر دیگه حالم خیلی بده
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وای دختر چه جراتی داشتی اینکارو کردی کارت خیلی اشتباه بوده خب مشکلت رو با شوهرت درمیون میذاشتی دیگه الان اگه اون طلا فروشه پولت رو نده چی کار میخای کنی
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اون بخاطر طلا فروختنم ناراحت نشد برای اینکه به طلا فروشه بجای بله نوشتم جانم و بجای فامیل اسمش رو صدا زدم برای این ناراحت شده بود میدونم کار بدی کردم ولی گفتم زود پولم رو بزنه بلاک کنم بره داشتم خودمو میخوردم 😔