2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ندیدمهرکی مزد زحمتش رو میگیره

شما ندیدی وگرنه بقیه از جمله خود من دیدن

بعدم معلومه که محیط رشد و شرایط برای یکی که پولداره خیلی بهتره تا اونی که فقیره

اگه قرآن بخونی جواب سوالتو می گیری یه نمونه اش در سوره بقره هست،
لِّلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَإِن تُبْدُوا مَا فِي أَنفُسِكُمْ أَوْ تُخْفُوهُ يُحَاسِبْكُم بِهِ اللَّهُ فَيَغْفِرُ لِمَن يَشَاءُ وَيُعَذِّبُ مَن يَشَاءُ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺳﺖ، ﻓﻘﻂ ﺩﺭ ﺳﻴﻄﺮﻩ ﻣﺎﻟﻜﻴّﺖ ﻭ ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﻳﻲ ﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺁﻧﭽﻪ [ ﺍﺯ ﻧﻴّﺖ ﻫﺎﻱ ﻓﺎﺳﺪ ﻭ ﺍﻓﻜﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ ] ﺩﺭ ﺩﻝ ﺩﺍﺭﻳﺪ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﻳﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﺳﺎﺯﻳﺪ، ﺧﺪﺍ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻣﻰ  ﻛﻨﺪ ; ﭘﺲ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﻰ  ﺁﻣﺮﺯﺩ، ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻋﺬﺍﺏ ﻣﻰ  ﻛﻨﺪ ; ﻭ ﺧﺪﺍ ﺑﺮ ﻫﺮ ﻛﺎﺭﻱ ﺗﻮﺍﻧﺎﺳﺖ

2805
اگه قرآن بخونی جواب سوالتو می گیری یه نمونه اش در سوره بقره هست،لِّلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا ...

ولی این که خدا هرکاری دلش بخواد بکنه بی توجه به نوع انسان خودش یه نوع بی عدالتی نیس؟

مگه عکس العمل عمل خدا نباید در راستای عمل ما باشه؟

خیلی جاها به ایم نکته اشاره کرده همه چیز در اختیار خداست و اوست که به هرکه بخواهد نعمت می دهد و با آن او را امتحان می کند . مثلا یه جا میگه مال و قدرت و ... کافران هیچ وقت نجاتشان نمی‌دهد.  

یا میگه ما آنها رو از لذت‌ها و ظواهر دنیا بهره مند ساختیم تا مورد آزمایش قرار دهیم  

تمام زندگیم بهش فکر کردم شاید بعد مرگ بهش رسیدم به هرکس نگاه میکنم فقیر غنی زشت زیبا سالم معلول کلا ...

حتی اگه بگیم مسیر رسیدن به خدا واسه هرکسی متفاوته ام اینجوری قرآن و دین و همه چی ام میره زیر سوال :)

چون سعادت واقعی مال مومنانه

خیلی جاها به ایم نکته اشاره کرده همه چیز در اختیار خداست و اوست که به هرکه بخواهد نعمت می دهد و با آ ...

این حرف و قبول ندارم چون مسلما کسی که تو خانواده مذهبی به دنیا اومده بهتر می تونه به خدا برسه و از امتحانا سالم در بیاد تا اونی که تو یه خانواده بی دین دنیا اومده

تمام زندگیم بهش فکر کردم شاید بعد مرگ بهش رسیدم به هرکس نگاه میکنم فقیر غنی زشت زیبا سالم معلول کلا ...

جالب اینجاس مقوله عدالت خدا به عنوان یکی از اصول دین ث فقط شیعه قبول داره و اهل سنت قبولش ندارن اصلا...

ولی این که خدا هرکاری دلش بخواد بکنه بی توجه به نوع انسان خودش یه نوع بی عدالتی نیس؟مگه عکس العمل عم ...

درسته . خدا به هرکس به اندازه ی نعمتی که بهش داده تکلیف خواسته . مثلا به یکی مال و علم و دانش و سلامتی و خانواده ی خوب میده در عوض تکلیف اون نسبت به کسی یکی از اینا یا چندتا شو نداره بیشتره 

هرکه بامش بیش برفش بیشتر. 

مثلا یکی چشم نداره یکی گوش نداره یا یکی فقیره . از اونا انتظار و تکلیفی که میخاد نسبت به اونایی که داده کمتره . در ضمن اونا به خاطر نداشتن این نعمت‌ها از گناهانی که بواسطه ی داشتنش ممکنه انجام بدن در امان می مانند و خدا هم لجر و پاداش صبرشان در برابر این رنج ها و سختیها رو بهشون میده . الله مع الصابرین .

البته بنده ی خدا هم باید سعی کنه تو بندگی نسبت به بقیه سبقت بگیره. و تنها بگه جون ندادی پس منم بیخیال میشم هم درست نیست . 

این حرف و قبول ندارم چون مسلما کسی که تو خانواده مذهبی به دنیا اومده بهتر می تونه به خدا برسه و از ا ...

درسته . ولی ارزش ایمان اونی که تو خانواده ی غیر مذهبی بدنیا اومده و با مطالعه و تحقیق خودش به خدا ایمان آورده هیچ وقت با کسی که از روی اجبار اعمال انجام داده یا هیچ تلاشی نکرده یکی نیست . خدا خودش گفته در دین هیچ اجباری نیست و اینکه خدا انسان رو اشرف مخلوقات قرار داده هم همینه . فرشتگان اختیار ندارن نمی تونن گناه کنن ولی انسان اختیار داره می تونه انتخاب کنه .

مخصوصا تو این دوره زمونه که دسترسی به اطلاعات و منابع زیاده همه سواد دارن میتونن مطالعه کنن و خودشون انتخاب کنن نه به اجبار خانواده . و این ایمان ایمان واقعی هست و همیشه ماندگاره  و باعث نجات انسان میشه .

مومن واقعی یعنی این . عبادت کننده ی واقعی هم اینا هستن که از عبادت معبود لذت میبرن

2810