2777
2789

من  مدتی هست دارم مطالبی میخونم که کلا احساس میکنم این منافعی که در مورد ختنه مینویسن در مورد بهداشت اینا الکی هست یا در نهایت اثرش ناچیز هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خوب این باعث می شه دچار زود انزالی نشه

نه اگه بد ختنه بشه دچار زودانزالی میشه. ما تو فامیل کلی پسربچه داریم با اینکه همشون پیش متخصص ختنه کردن چند تاشون مجبور شدن به خاطر پوست اضافه حتی سه بار ختنه شدن یکیشونم انگار آلتش کوچیک بوده ختنه شده می‌ره داخل و هیچی معلوم نمیشه

والا کلی مردهای حالا بچه های قیلا بودن ختنه کردن سالم سالمن

خب ظاهرا سالمن ولی اثرات روانیش همیشه باهاشونه و در ضمن انگار دیر به ارگاسم رسیدن خانمهام علتش این میتونه باشه

نه اگه بد ختنه بشه دچار زودانزالی میشه. ما تو فامیل کلی پسربچه داریم با اینکه همشون پیش متخصص ختنه ک ...

اصلا ختنه کاری به اندازه آلت نداره یه مقدار از پوست اضافی آلت از دور تا دور کوتاه می کنند هیچ تاثیری تو سایز آلت نداره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
اصلا ختنه کاری به اندازه آلت نداره یه مقدار از پوست اضافی آلت از دور تا دور کوتاه می کنند هیچ تاثیری ...

نه اندازه آلتش کوچیک نشده که چون آلتش کوچیک بوده و ختنه شده میره داخل که احتمالا بعدها باعث چسبندگی هم بشه