2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین و کیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 45 پست
پیش خودم گفتم سنو بهتره .بنظرتون زود رفتم یا نه

عزیزم بهت تبریک میگم انشالله خدا یه نی نی سالم بهت بده برای منم دعا کن کار خاصی کردی این ماه دارو یا چیزای تقویتی به منم بگو لطفا 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آزمایش خون دادی؟۳ روز خیلی زوده واسه سونو هفته ۷ و ۸ برو

آره باید صبر کنم دیگه نمیرم 

فقط ی سوال داشتم .زمانی ک بی بی چک مثبت میشه یانی لقاح موفق صورت گرفته ؟

2805
عزیزم بهت تبریک میگم انشالله خدا یه نی نی سالم بهت بده برای منم دعا کن کار خاصی کردی این ماه دارو یا ...

سلام قربونت برم از خدا میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .ن والا کار خواستی نکردم فقط رابطه محافظت نشده داشتم ی شب درمیون.و اینکه اصلا ب روز تخمک گذاری توجه نکن غقط ی شب درمیون رابطه برقرار کن

[QUOTE=361373797]عزیزم بهت تبریک میگم انشالله خدا یه نی نی سالم بهت بده برای منم دعا کن کار خاصی کردی این ماه دارو یا ...[/QUOTماه های قبل کیت تخمک گذاری گرفتم هر کاری کردم نشد که نشد زدم ب بیخیالی شد

سلام قربونت برم از خدا میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .ن والا کار خواستی نکردم فقط رابطه محافظت ...

من الان ۴ ماهه اقدامم کلا تنظیم بدنم ریخته به هم قبلا ۲۸ روز بود پریودیام الان شده ۲۲ و. ۲۳ سنگین شده با درد نمیدونم خیلی سختمه الان بخدا واسم دعا کن حتما 

شما چند ماه اقدام بودی عزیزم

من الان ۴ ماهه اقدامم کلا تنظیم بدنم ریخته به هم قبلا ۲۸ روز بود پریودیام الان شده ۲۲ و. ۲۳ سنگین شد ...

زیاد نیست فک کنم ۴ یا ۵ ماهه. قربونت درسته تحمل و گفتن این حرف سخته اما بخدا بهش توجه نکن رابطتو بدون استرس انجام بده ببین چطور میگیره

من الان ۴ ماهه اقدامم کلا تنظیم بدنم ریخته به هم قبلا ۲۸ روز بود پریودیام الان شده ۲۲ و. ۲۳ سنگین شد ...

اینکه هر ماه منتظر باشی بشه یان خودش اینقد استرس آوره .و استرس خودش سمه

آره باید صبر کنم دیگه نمیرم فقط ی سوال داشتم .زمانی ک بی بی چک مثبت میشه یانی لقاح موفق صورت گرفته ؟

آره صبر داشته باش فقط و استرس اصلا نداشته باش

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
2810