سلام خانمای گل .ی سوال داشتم میشه لطفا جواب منو. بدید . من این ماه موعودم گذشته و همه ی بی بی چک هایی ک زدم کمتر از ۵ دقیقه خط قرمز پر رنگ اقتاده .۳ روز از موعودم گذشته .امروز رفتم سنو اصلا هر چی گشت ن کیسه ای دید ن چیزی یکم استرس گرفتم ممکنه الکی مثبت زده باشه .هیچ گونه دارویی هم مصرف نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بهت تبریک میگم انشالله خدا یه نی نی سالم بهت بده برای منم دعا کن کار خاصی کردی این ماه دارو یا ...
سلام قربونت برم از خدا میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .ن والا کار خواستی نکردم فقط رابطه محافظت نشده داشتم ی شب درمیون.و اینکه اصلا ب روز تخمک گذاری توجه نکن غقط ی شب درمیون رابطه برقرار کن
[QUOTE=361373797]عزیزم بهت تبریک میگم انشالله خدا یه نی نی سالم بهت بده برای منم دعا کن کار خاصی کردی این ماه دارو یا ...[/QUOTماه های قبل کیت تخمک گذاری گرفتم هر کاری کردم نشد که نشد زدم ب بیخیالی شد
سلام قربونت برم از خدا میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه .ن والا کار خواستی نکردم فقط رابطه محافظت ...
من الان ۴ ماهه اقدامم کلا تنظیم بدنم ریخته به هم قبلا ۲۸ روز بود پریودیام الان شده ۲۲ و. ۲۳ سنگین شده با درد نمیدونم خیلی سختمه الان بخدا واسم دعا کن حتما