2777
2789

بچها من یه مشکلی برام پیش اومده تو رفت امدم با خانوادم یه مدته شوهرم برام قیافه میگیره دعوا میکنه سه روزه اومدم خونه مادرم نه زنگی زده ن پیامی داده دیروز صبح بمن پیام داده اگ میخولی بازم باهام دعوا کنی همونجا بمون منم شستمش با فحش شما بگید من الان چ باید بکنم؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
برم خونم بازم همون اشو همون کاسست برام قیافه میگیره ن منو بیرون میبره نه هیچی یکماهه مدام کار ما دعو ...

یعنی میخوای طلاق بگیری؟

مردی که همون شب نیاد دنبالت به نظرم دیگه نمیاد دنبالت 

بعدا بازم باید خودت برگردی

چند ساله ازدواج کردین 

یعنی میخوای طلاق بگیری؟مردی که همون شب نیاد دنبالت به نظرم دیگه نمیاد دنبالت بعدا بازم باید خودت برگ ...

۴ساله ازدواج کردم😔

نمیتونم طلاق بگیرم به هیچ عنوان شرایطشو ندارم خیلی دوست دارم جداشم نه رابطه داریم نه خوشی داریم باهم فقط بمن میگ ب تو چه

۴ساله ازدواج کردم😔نمیتونم طلاق بگیرم به هیچ عنوان شرایطشو ندارم خیلی دوست دارم جداشم نه رابطه داریم ...

دقیفا مثل ما با این تفاوت که ما پونزده ساله باهمیم

اگر نمیخوای طلاق بگیری برگرد خونه 

چون اینطوری اون راحت تره تو خونه نیستی 

یعنی دلش برام تنگ نمیشه؟

نه مثل تو .

البته این نظر منه

چون ما خانمها هم بیشتر دلتنگ میشیم هم بیشتر احساسی میشیم

اما مردها میرن سرکار

با دوستاشون وقت میگذرونن 

مثل ما دلتنگ نمیشن

میگن از دل برود هر آنکه از دیده برفت

حالا که نمیخوای جدایی برو خونت

واخلاقاتون رو باهم مچ کنید

نه مثل تو .البته این نظر منهچون ما خانمها هم بیشتر دلتنگ میشیم هم بیشتر احساسی میشیماما مردها میرن س ...

اون بعضی موقع رو مود نیست اذیت میکنه مثلا ادم حسابم نمیکنه بداخلاقی میکنه