2777
2789
عنوان

داداشم مثل چی میترسه که مامانبزرگم دخترداییم رو ببنده به ریشش

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
دختر دایی من ۱۵ سالشه عزیزم ما اپل فکر میکردیم زنداییم دنبال اینکه دخترشو قالب کنه بهمون نگو دختر دا ...

دختره بچه آیت نمی‌فهمه بزرگتر باید به فکر باش وگرنه 15سال چی از این چیزا می‌دونه آخه اکثرشون سر اینکه دختر فامیل زود شوهر کرده شوهر می‌خوان 

اسی داداشت خودش کسیو زیر نظر ندارع ؟؟ اگه داره بنظرم علنیش کنید دختره رو ام سفت بچسبید همونو برای داداشت بگیرید 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
دلم برا مائده سوخت که اینقدر دارن حقیرش میکنن

بخدااا

اینقدر هم ضایع و احمقن تو کل فامیل پخش شده

بابا شاید داداش من تهش نگرفت اینو

ابرو خودتون میره اصلا

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
دختره بچه آیت نمی‌فهمه بزرگتر باید به فکر باش وگرنه 15سال چی از این چیزا می‌دونه آخه اکثرشون سر اینک ...

نه اتفاقعا دخترای فامیل ما چه پدری چه مادری کمترین سن ۲۲ سال بوده که ازدواج کردن

والا بگم چی عزیزم خودش رو علامه می‌دونه بنظر خودش هیچم بچه نیست 

😄😄😄 بنده خدا داداشت چقدر تحت فشاره واقعا سخته تو خانواده هی بپیچه فلانی با فلانیه

بخدا پیر شدیم دیگه

بیشتر اعصاب ما خراب میشه

اینقدر باید به داداشم بگیم که نههه نترس اینا همش الکیه هیچ غلطی نمیکنه

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
نه اتفاقعا دخترای فامیل ما چه پدری چه مادری کمترین سن ۲۲ سال بوده که ازدواج کردنوالا بگم چی عزیزم خو ...

تقصیر مادرش نباید فکر بچه رو پر میکرد انقد در گوشش وز وز کرده بچه هوایی شده

دختره بچه آیت نمی‌فهمه بزرگتر باید به فکر باش وگرنه 15سال چی از این چیزا می‌دونه آخه اکثرشون سر اینک ...

بیشتر فکر کنم چونکه مادرش هی می‌گفت نیروان داماد خودمه(داداشم) و اینجور چیزا ی حس تلقین و مالکیت پیدا کرده ایشالا که از سرش میوفته

2810